GALMAARDEN - Zomaar een zomeravond een gratis openluchtconcert

C21

GALMAARDEN - Zomaar een zomeravond een gratis openluchtconcert

Affiche_zomaar_een_zomeravond__kopie_
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het lokaal bestuur Galmaarden op 20 juli Zomaar een Zomeravond, een gratis openluchtconcert. Aangezien de werken in het kader van de herinrichting van de Baljuwtuin nog niet volledig afgewerkt zijn, verhuist Zomaar een Zomeravond dit jaar naar het Kerkplein/Marktplein. Met de herinnering aan de passage van de Tour de France in gedachten hopen wij er samen met de lokale handelaars een feestelijk evenement van te maken.
 
 
Dit jaar staan er 2 spetterende optredens op het programma.
 
We starten met Loco Kids Disco. 'Loco Kids Disco' is een live act die een brede waaier van meedans en meezing hits brengt voor kids. Ook enkele 90's hits voor de mama's en papa's zullen niet ontbreken. DJ Starhead, live zangeres Jessi Perez (zus van Belle Perez) en twee danseressen brengen een live disco voor alle leeftijden.
 

 Daarna staat ABBA4U op de affiche. 'ABBA4U' is een 8-koppige live coverband die bestaat uit professionele muzikanten die allemaal hun sporen verdiend hebben bij tal van artiesten uit het Belgische muzieklandschap: K’s Choice, Vaya Con Dios, Gunther Neefs, Soulsister, Paul Michiels, Mama’s Jasje, Boogie Boy, Philippe Robrecht. Met hun eerbetoon aan de hits van ABBA zorgen ze telkens weer voor een memorabele avond vol ambiance en nostalgie voor jong en oud. Afsluiten doen we met een DJ-set op het Marktplein! Zin in een zwoele zomeravond vol muziek en gezelligheid? Wees welkom om te genieten van sfeer en muziek bij een hapje en een drankje! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief