NINOVE - Opnieuw een spetterende jaarmarkt op 2 en 3 september

C21

NINOVE - Opnieuw een spetterende jaarmarkt op 2 en 3 september

Editie_ninove_braderie_3__kopie_
Een beeld van vorig jaar.- Foto Marc Colpaert
 
Op zaterdag 2 en zondag 3 september is er opnieuw jaarmarkt in de stad, met een uitgebreid programma. In het stadscentrum kan je volop shoppen op de braderie en snuisteren op de rommelmarkt. Wie graag nog wil deelnemen aan de rommelmarkt kan zich inschrijven door een mail te sturen naar lokale.economie@ninove.be.
 
Op zaterdag organiseert de stad i.s.m. de Landbouwcomice prijskampen met paarden en pony’s, wandelingen met alpaca’s en een tentoonstelling van verschillende schapenrassen en landbouwwerktuigen op de Centrumlaan. Op het Niniaplein zorgt vzw ADNO voor een autoshow.
Voor de kleinsten is er een kinderfestival met springkastelen, workshops, grime en live dj’s.
Er zijn ook gratis optredens op de Graanmarkt. Laura Tesoro (zaterdag) en Sam Gooris (zondag) delen het podium met Jelle van Dael (ex-Lasgo), Dimitri Vantomme, en verschillende lokale dj’s en dansacts. Voor lokaal talent wordt een plekje gereserveerd op zondag. Wil je deelnemen aan het vrij podium, dan kan je je kandidatuur doorsturen naar lokale.economie@ninove.be.
 
Schepen voor lokale economie Alain Triest kijkt alvast uit naar het jaarmarktweekend: “Met een gevarieerd programma hopen we jong en oud, shoppers, auto-, muziek- en dierenliefhebbers een fijn weekend te bezorgen. We duimen dan ook voor stralend weer en een mooie opkomst!“ De binnenstad wordt afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Parkeren kan buiten de winkelstraten van de binnenstad op één van de randparkings. Het volledige programma is te vinden op www.ninove.be/jaarmarkt.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief