NINOVE - Oxfam Wereldwinkel en de Buurderij stellen de nieuwe Hello Fair Kookbox voor

C21

NINOVE - Oxfam Wereldwinkel en de Buurderij stellen de nieuwe Hello Fair Kookbox voor

Editie_ninove_buurderij_3__kopie_
Jamien van de Buurderij.- Foto Marc Colpaert
 
Na de voorbije gesmaakte edities, bereiden Oxfam Wereldwinkel en de Buurderij de nieuwe Hello Fair Kookbox voor. Een box boordevol lekkere en eerlijke producten worden aan huis geleverd. Met het bijgeleverd recept kan u gezellig kokkerellen voor familie of vrienden en een heerlijke maaltijd op de herfsttafel toveren. Tegelijk steunt u hiermee de boeren van om de hoek én wereldwijd.
 
Om de boeren die ons dagelijks van voeding voorzien te ondersteunen, slaan de Buurderij Ninove-Atom en de Wereldwinkel van Ninove de handen in elkaar. Zij bieden u op zaterdag 18 november een nieuwe kookbox aan met het beste van twee werelden. De kookbox bevat lokale seizoensgroenten en vlees, én Fair Trade voeding die geproduceerd wordt verder weg op onze aardbol zoals quinoa, palmharten en rijst. “Het unieke aan deze kookbox is dat elke producent van de ingrediënten een faire prijs ontvangt voor zijn harde labeur”, zegt Katrien Van Deun, vrijwilliger in de Oxfam Wereldwinkel van Ninove. Alles is voorgeproefd en goedgekeurd. U kan in uw eigen keuken aan de slag met de ingrediënten en met het uitgewerkt, eenvoudig recept.  Keukenpret verzekerd. “Samen kokerellen, dit is een gezellige weekendactiviteit binnen veel families of onder vrienden. De kookbox wordt bovendien aan huis geleverd, het leven kan toch mooi zijn”, lacht Jamien Stoelzaet, verantwoordelijke van de Buurderij. U kan er ook voor kiezen om de kookbox zelf op te halen.
 
 
Praktisch. U hebt keuze tussen 2 hoofdgerechten: een vegetarische en hartige palmhartentaart met herfstsalade, of kalkoen palava. Bij het gerecht kan u vrijblijvend ook een verrassende soep (wortel-quinoasoep), een fles wijn of een dessertje bestellen. Meer informatie lezen en bestellen kan op de link https://forms.gle/3Esva7Q7xN2BV2rB6  tot maandag 13 november. 
 
Op de facebookpagina van Buurderij Ninove-Atom en van Oxfam Wereldwinkel Ninove vindt u ook de link naar het inschrijvingsformulier.
We leveren aan huis in Ninove en in de buurgemeenten Geraardsbergen, Haaltert, Liedekerke, Denderleeuw, Roosdaal en Gooik. Haal jouw pakket zelf af in de Buurderij of de Wereldwinkel van Ninove en ontvang een waardebon van 5EUR voor de Buurderij.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief