GOOIK - Activiteiten Gooik Mondiaal tijdens de Wereld & Cultuurmaand in november

C21

GOOIK - Activiteiten Gooik Mondiaal tijdens de Wereld & Cultuurmaand in november

Image001__22_
 
De Gooikse Wereld & Cultuurmaand draait ook dit jaar in de maand november op volle toeren. Gooik Mondiaal, medeorganisator, is zelf ook verantwoordelijk voor een aantal wereldse activiteiten. Zo zetten ze het diverse thema Noord -Zuid in de kijker.
 
Op donderdag 9 november is er een nieuwe Film Mondiale. De film ‘Tori en Lokita’ van de broers Dardenne neemt ons mee in het leven van twee jonge Afrikaanse vluchtelingen. Een werelds thema, dat ook vandaag nog erg actueel is. De toegang bedraagt 2 euro incl Fair Trade drankje, inschrijven kan via noord.zuid@gooik.be.
 
Vrijdag 10 november is de kerk van Bellingen het decor van de lezing ‘Een verzwegen leven’ door Eva Kamanda en Kristof Bohez. Ze vertellen meer over onze Congolese geschiedenis in België, aan de hand van persoonlijke ervaringen. De toegang is gratis, inschrijven kan via bibliotheek@pepingen.be.
 

Op zaterdag 18 november trekt Gooik Mondiaal er ook op uit. De mijnen staan centraal tijdens het bezoek aan de mijnen en de C-mine site in Genk. De kostprijs bedraagt 20 euro, inschrijven verplicht via 02 532 14 02. Meer info over de verschillende activiteiten tijdens de Gooikse Wereld & Cultuurmaand is te vinden op www.gooik.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 28 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024

archief