GALMAARDEN - Geen Belgacom TV op café

C21

GALMAARDEN - Geen Belgacom TV op café

Colpaert_galmaarden_pallieterken_2
Carine krijgt geen Belgacom TV meer. - Foto Marc Colpaert
 

Café Pallieterken in het centrum van Tollembeek verhuisde onlangs van de ene kant van de straat naar de andere kant en kon vanaf dan geen Belgacom TV meer ontvangen. Een tegenvaller voor de klanten die vroeger naar de wekelijkse voetbalwedstrijden kwamen kijken. Burgemeester Deneyer schreef een brief naar de ombudsman om dit probleem aan te kaarten.

Wegens verbouwingswerken - die enkele jaren zouden duren – moest café Pallieterken in het centrum van Tollembeek zijn deuren sluiten, om deze opnieuw te openen dertig meters verder langs de andere kant van de straat. Vroeger hadden wij een abonnement bij Belgacom TV vooral dan voor de voetbalwedstrijden”, verklaarde bazin Carine De Pelsmaeker. Wij konden niet blijven op onze vorige locatie wegens grote verbouwingswerken. Het is dan ook jammer dat wij hier geen Belgacom TV kunnen ontvangen. Wij hebben onze decoder dan ook binnengebracht. De dame aan de balie verzekerde ons dat we op een soort van wachtlijst staan en ze zullen ons verwittigen wanneer het ooit wel kan. Een termijn werd niet gegeven. Ondertussen staan onze klanten wel in de kou”, aldus nog Carine. En café Pallieterken is niet alleen met dit probleem zo blijkt. Café Commando even verderop in de Hernestraat in Tollembeek, heeft tot op vandaag ook nog steeds geen Belgacom TV, nochtans werd dit al ruim twee jaar geleden aangevraagd.

Burgemeester Pierre Deneyer kreeg weet van deze problemen en schreef een brief naar de ombudsman voor telefonie Luc Tuerlinckx. “ Ik denk dat het de bedoeling van Belgacom TV is om zoveel mogelijk klanten tevreden te stemmen. Volgens wat ik verneem kan er echter geen abonnement bekomen worden voor café Pallieterken na hun verhuis. ik ben als burgemeester uitermate bezorgd om bovenvermelde situatie en ik spreek hier ook in naam van andere cafés in mijn gemeente, die een belangrijke sociale functie vervullen. Ik ben er van overtuigd dat wanneer de goede wil aanwezig is, er een oplossing kan gevonden worden”, schreef Deneyer. Ondertussen schrijft Belgacom op hun website dat nu reeds 85% van Vlaanderen kan inschrijven op Belgacom TV. Maar dat men best even de test doet of u met uw telefoonnummer in aanmerking komt voor Belgacom TV. In het centrum van Tollembeek zal dit cijfer beduidend lager liggen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief