PAJOTTEGEM KAN OP 13 OKTOBER OOK KIEZEN VOOR GB. P

C21

PAJOTTEGEM KAN OP 13 OKTOBER OOK KIEZEN VOOR GB. P

20240824_112935
Ingezonden foto
 
Door de fusie hebben Gemeentebelangen Galmaarden, Kwadrantplus en sympathisanten uit Gooik zich verenigd om vorm te geven aan een vrije en onafhankelijke burgerpartij. ‘Gemeentebelangen Pajottegem’ of kortweg ‘GB.P’ neemt deel aan de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober 2024.
 
In 2018 kon Gemeentebelangen Galmaarden bijna 9% van de kiezers voor zich winnen en behaalde daarmee met Henk Goegebuer een zetel in de gemeenteraad. Kwadrantplus overtuigde bijna 14% van de kiezers in Herne en behaalde twee zetels in de gemeenteraad, deze werden ingenomen door Paul Beyl en Ivan Vanhassel, die later vervangen werd door Ludo Tiels. Ook werd er door Jeannine Berckmans een zetel behaald in het bijzonder comité voor de sociale dienst, zij werd later vervangen door Ghislain Rassaerts. Met deze successen in het achterhoofd zullen Paul Beyl, Gerda Persoons en Milan De Naeyer de lijst trekken voor ‘GB.P’. An-Katrien Van Laer zal de lijst vanop de lijstduwersplek steunen.
 

Paul Beyl, Kisangani/Kongo 1955 ,is landschapsarchitect, woont in Herfelingen en is gemeenteraadslid in Herne, tevens fractievoorzitter voor Kwadrantplus. Gerda Persoons, geboren in 1948, woont in Vollezele, is gewezen advocaat en gewezen plaatsvervangend Vrederechter van het toenmalig kanton Herne en zetelt in de gemeenteraad van Galmaarden als onafhankelijk gemeenteraadslid. Milan De Naeyer is een 20-jarige student economie uit Kester die al politieke ervaring opdeed bij de federale verkiezingen van 9 juni en zich ook inzet voor meerdere jongerenorganisaties. Onze partij wil een alternatief zijn voor de traditionele partijpolitiek die zich vastrijdt in verouderde tegenstellingen. Wij baseren ons dan ook op de vrijheid van denken, de gulden middenweg voor een evenwichtig maar modern beleid. Zo willen we het vertrouwen van de burger terugwinnen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 08 sep 2024

archief