Padelterreinen zijn al volledig terugbetaald na drie jaar

C21

Padelterreinen zijn al volledig terugbetaald na drie jaar

Editie_galmaarden_padel_2__kopie_
Kurt op het padelterrein.- Foto Marc Colpaert
 
Sportschepen Kurt Penninck uit Galmaarden is best tevreden dat de padelterreinen in Galmaarden na drie jaar al volledig zijn terugbetaald. Er kwamen al heel wat mensen een balletje slaan op het sportcentrum in Galmaarden. Vanaf volgend jaar mogen ook de inwoners van Gooik en Herne aan een goedkoop tarief komen padellen in Galmaarden.
 
Op 1 oktober 2021 dus drie jaar geleden werden de twee padelterreinen ingespeeld door Tom De Sutter en veel andere sportievelingen. Ook de volgende maanden en jaren kwamen vele sportievelingen uit alle leeftijdsgroepen hun sport uitoefenen en dat bleef maar duren. Sindsdien krijgt de padelsport nog steeds heel wat  sportieve enthousiastelingen op het terrein. "En dan regende het nog heel wat af de laatste maanden en toch hebben wij nog zo een goed resultaat. De N-VA was er niet van te spreken dat we dit gingen realiseren met de gemeente, ze wilden er een externe partner bij betrekken, maar kijk na drie jaar zijn de terreinen al volledig terugbetaald ", glundert schepen Penninck. Wij vroegen even een reactie aan Filip Durant(N-VA). "Wij waren er toen niet gerust in, om dit risico te nemen, maar als het goed is,dan is dit zeker een pluspunt voor onze gemeente, we gaan daar niet moeilijk over doen", aldus Filip Durant.  
 
 

Morgen 1 oktober zal het 3 jaar geleden zijn dat de terreinen werden opengesteld en zullen deze maar liefst 6.000 uren bespeeld zijn en ondertussen 111.000 euro hebben opgebracht en dan zijn de terreinen op 3 jaar volledig terugbetaald en volledig in handen van de gemeente. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief