KAATSEN - KERKSKEN nationaal kaatskampioen, Galmaarden blijft in tweede nationale

C21

KAATSEN - KERKSKEN nationaal kaatskampioen, Galmaarden blijft in tweede nationale

Repro_editiepajot_kerksken_nat
Kerksken volgt zichzelf op als nationaal kaatskampioen (Foto : Repro E.P. - Kerksken)
 

Kerksken Michiels volgt zichzelf op als Belgisch kampioen in het kaatsen. De finale om de kampioen aan te duiden was een Vlaams onderonsje. Baasrode kon zowal zaterdag als zondag in de terugwedstrijd geen vuist maken tegen de nieuwe kampioen 2009.

Zaterdag kon Kerksken winnen op Baasrode met 7 - 13. Zondag in de terugwedstrijd werd het echt feest in Kerksken met 13 - 8 winst. Voor de tweede maal op rij Kerksken nationaal kaatskampioen. Proficiat !

Galmaarden moest dit weekend ook nog de kaatsbaan op om hun plaats in eerste nationale te behouden. Zaterdag kon het op Sirault al gaan winnen met 8 - 13 en de terugwedstrijd zondag was ook een makkie : 13 - 7. Galmaarden dus volgend seizoen ook in eerste nationale te volgen.

De Pupillen van Baasrode werden kampioen van Vlaanderen ten nadele van R.C. Halle. Vorige woensdag kon Baasrode thuis nipt winnen met 7 - 6 en op Rodenem vrijdag in de terugwedstrijd bleef het ook spannend : RC Halle verloor thuis met 6 - 7. Baasrode dus kampioen van Vlaanderen maar de Rodenem-jongens hebben zich goed verweerd.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2009
Didier Decooman
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief