HALLE - Frituur vat vuur bij Mc Donalds

HALLE - Frituur vat vuur bij Mc Donalds

Halle_mc_donalds_brand
 
Halle_brand_mc_donalds_1
Halle_brand_mc_donalds_2
Halle_brand_mc_donalds_3
Dsc00726
 

De brandweer van Halle werd maandag omstreeks 17,50 uur opgeroepen voor een brand in Mc Donalds aan de August Demaeghtlaan in Halle. In de zaak vatte een frituur vuur. De aanwezigen konden de zaak veilig verlaten.

De Halse brandweer stuurde onmiddellijk een pompwagen en materiaalwagen ter plaatse. Ook het Rode Kruis werd opgeroepen om mogelijke gewonden te verzorgen.

Uit de zaak werden al het personeel en de aanwezige klanten geëvacueerd. Zij konden via de verschillende uitgangen de zaak veilig verlaten. De Halse brandweer drong de zaak binnen met persluchtmaskers en kon het vuur vakkundig doven. "Het personeel is goed opgeleid en wist perfect wat te doen.", vertelt luitenant Hans Van Schepdaal van de Halse brandweer. Ze gebruikten geen water maar hun brandblussers met CO2. Toch was het vuur niet helemaal onder controle toen onze brandweer ter plaatse kwam. Met ons materiaal was het vuur snel gedoofd. 
De schade in het restaurant is behoorlijk. Dat poeder zorgt voor een enorme stofwolk. Het wordt dus dagen kuisen wan op alles ligt een dikke laag wit poeder. Bovendien zijn alle voedingswaren voor de vuilbak. Voor de rest blijft de echte brandschade beperkt. ."
Hopelijk is Mc Donalds binnen enkele dagen terug helemaal operationeel. De drive-In wil immers met carnaval, aanstaande weekend, 24/24 open blijven. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 25 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 18 okt 2020
Sam Herremans | 14 okt 2020
Sam Herremans | 14 okt 2020

archief