HALLE - Tienerwerking Swap krijgt leegstaande woning

C21

HALLE - Tienerwerking Swap krijgt leegstaande woning

Huis_swap

Tienerwerking Swap krijgt van de firma Colruyt tijdens de paasvakantie de leegstaande woning aan de Bergensesteenweg 85 ter beschikking. De woning zal worden ingericht en zal dienen als ontmoetingsplaats voor tieners tussen 13 en 16 jaar. 

De voorbije jaren organiseerde tienerwerking Swap tal van creatieve, sportieve en educatieve uitstappen voor jongeren tussen 13 en 16 jaar. Die kenden een wisselend succes. Sinds vorig jaar werd er gezocht naar een vast tienerlokaal waar ontmoeting centraal staat, waar workshops kunnen doorgaan en jongeren gewoon kunnen langskomen en rondhangen.

Daarvoor krijgt Swap van Colruyt nu de woning aan de Bergensesteenweg 85 ter beschikking. De woning staat leeg en wordt later afgebroken. Tijdens de tweede week van de paasvakantie, van 31 maart tot 4 april, richten Swapmonitoren de woning in als ontmoetingsruimte.
 
Verder zijn ook nog workshops, activiteiten zoals breakdance, streetart, graffiti spuiten, buttons en henna-tattoos maken, lasershooten en een cursus dj gepland. Er is tevens een aparte ruimte voorzien voor het vertonen van films en de mogelijkheid om videospelletjes te spelen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief