HALLE - Seniorie De Maretak en de mini-creche Maretakje officieel geopend

C21

HALLE - Seniorie De Maretak en de mini-creche Maretakje officieel geopend

Maretak_vdg
 
Maretak
Maretak_mus
Maretak_dp
 

Seniorie ‘De Maretak’ en de bijhorende mini-creche aan de Ziekenhuislaan in Halle openden vanmiddag plechtig de deuren.

Directeur Conny Roekens: “ We zijn operationeel sinds 7 januari en meer dan de helft van de bewoners vonden hun intrek. We kunnen in dit project rekenen op een team enthousiaste medewerkers. Het samengaan van de de seniorie en de mini-creche is uniek. We merken aan de gelukkige gezichten dat dit samengaan van mogelijk drie generaties, een succes is. Voor onze bewoners zijn de kinderen een doel om eens langs de creche te lopen”.

De Maretak kon tijdens de opening rekenen op een bijzonder grote interesse. Bezoekers bezochten de seniorie en de mini-creche.
Naast het gebouw op zich, gaat er ook heel wat aandacht uit naar de werkingsvisie. ‘Zorg voor de zorg die na de zorg komt’, is de rode draad die verweven zit in de zorgverlening.

Conny Roekens: “Onze afdeling voor dementerende is zo uitgerust dat onze residenten er op een veilige manier vrij kunnen rondlopen. Elektronische zorgregistratie, de zakcomputers voor rapportering, zal maken dat de tijd die er is maximaal met de resident zal doorgebracht worden. Draadloze internetvoorziening en een flatscreen in iedere kamer zijn vandaag voor velen geen luxe meer maar een verderzetting van hun leven….en dat is toch waar we naar toe willen.  Het leven van gisteren verder zetten maar dan in een gezelschap, waar anderen voor hen klaar staan”. Info: 0478/52 98 49.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief