HALLE - Kinderen zullen zich niet vervelen tijdens paasvakantie

C21

HALLE - Kinderen zullen zich niet vervelen tijdens paasvakantie

Joepie_kl

Voor de Halse jeugd zijn er verschillende activiteiten tijdens de paasvakantie. Zij kunnen terecht op speelplein Joepie, bij tienerwerkingh Swap en in BKO De Varkenssnuit

Vakantiespeelplein Joepie
 Tijdens de paasvakantie kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar zich weer uitleven op speelplein Joepie. De kinderen worden onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen en worden begeleid door creatieve en enthousiaste monitoren. Zij zorgen voor leuke, leerrijke en aangepaste spelletjes. Er zijn ook heel wat uitstappen gepland.
Speelplein Joepie, Brouwerijstraat 32 - 1500 Halle, is geopend van dinsdag 25 maart 2008 tot en met vrijdag 4 april 2008 (niet in het weekend). De activiteiten lopen van 8.30 tot 16.30 uur. Opvang is er ’s morgens vanaf 7.30 uur, ‘s namiddags tot 17.30 uur.
Prijs: € 3 voor een dag opvang en € 13 voor een hele week. Kortingen zijn er voor een tweede kind, kinderen van werklozen, alleenstaanden of trekkers van gewaarborgde regelingen. Soep is gratis.
Een snoepje of drankje kosten € 0,50.
Inschrijven ter plaatse de dag zelf. Een inschrijvingsformulier kan men wel bekomen op de jeugddienst of via www.halle.be.
Info: jeugddienst, Oudstrijdersplein 18, 1500 Halle, tel. 02 363 23 10, jeugd@halle.be.
 
Tienerwerking Swap  
Tienerwerking Swap gooit het deze paasvakantie over een andere boeg. Na lang zoeken hebben ze, met dank aan Colruyt, een woning gevonden (Bergensesteenweg 85) die zal gebruikt worden als vaste uitvalsbasis. De woning wordt de tweede week van de paasvakantie ingericht als leuke ontmoetings- en ontspanningsruimte. Iedere tiener tussen 12 en 16 jaar kan dan vanaf 11 uur vrijblijvend langskomen om te gamen, films te bekijken, muziek te draaien, eigen buttons te maken,… Dagelijks zijn er ook workshops zoals lasershooten, graffiti, kicker-contest, …
Donderdag 3 april doet men mee aan de regionale adventure-day. Alleen hiervoor moet men vooraf inschrijven op de jeugddienst. Informatie op www.swaphalle.tk of infostands en flyer-rekken.  
Info: jeugddienst, tel. 02 363 23 10, jeugd@halle.be.
 
BKO ‘De Varkenssnuit’
BKO ‘De Varkenssnuit’ is open elke schooldag van 15.30 tot 19 uur, woensdagnamiddag van 12 tot 19 uur (met aangepaste activiteit). Kinderen die school lopen in de Zilverberk, worden op vraag opgehaald.
Ook tijdens de paasvakantie, van 25 maart tot 4 april 2008 en tijdens de zomervakantie (gesloten van 4 tot 15 augustus 2008)
 
De eerste week van de paasvakantie staat in het teken van de vier natuurelementen. Met ‘lucht’ maken ze een eigen luchtballon en spelen leuke ballonspelen. Het element ‘vuur’ leidt naar een brandweerverhaal en een brandweerladdercompetitie. De ‘aarde’ brengt hen naar het bos en laat hen knutselen met klei. Bij het thema ‘water’ hoort natuurlijk zwemmen.
 De tweede week komt ‘Ratatouille’ op bezoek. Ze gaan dus zeker koken en de film bekijken maar luisteren ook naar een rattenverhaal, gaan op rattentocht en op bosspel. Voor de –7-jarigen komt Jan Staes langs met zijn ‘verkeerspoppentheater’. Gedetailleerd programma: www.halle.be (kinderen/opvang en buitenschoolse kinderopvang/ programma).
Opgelet! Verplicht vooraf inschrijven. Iedereen krijgt een inschrijvingsformulier via de school. Info: Kristel De Smet, tel. 02 363 23 08 of 0472 38 67 18, jeugd@halle.be.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2008
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 21 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 jan 2022

archief