Ga deze zomer op Zomercarnavalspeurtochtin HALLE met Basiel

C21 Css

Ga deze zomer op Zomercarnavalspeurtochtin HALLE met Basiel

Schermafbeelding_2022-06-10_om_19
 

 Vanaf zaterdag 11 juni tot eind september neemt onze Halse mascotte Basiel je mee op zomercarnavalspeurtocht! Deze wandeling dompelt je onder in de geschiedenis van carnaval tijdens een tocht langs kindvriendelijke horecazaken in onze stad.
Kindvriendelijke stad
Sinds 2018 is stad Halle de trotse eigenaar van het label Kindvriendelijke stad. Ook onze gezellige cafés en restaurants spelen hierbij een belangrijke rol. Halle wil dan ook de kindvriendelijke horeca in de kijker zetten met een zomerzoektocht voor onze jongste inwoners. Het thema voor 2022 is ‘zomercarnaval’: kom dus in je gekste verkleedkleren!
Geschiedenis van carnaval
De Zomercarnavalspeurtocht brengt je langs 7 deelnemende Halse horecazaken. Hier kan je telkens een unieke carnavalssticker ontdekken en een opdracht uitvoeren. Een plezante manier om de geschiedenis rond carnaval te ontdekken. Uiteraard kan je altijd even pauze nemen om te genieten van een hapje of een drankje. Heb je de zoektocht afgerond? Dan wacht jou een welverdiende verrassing in het toerismekantoor!
Praktische informatie:

  1. Deelnemen aan de speurtocht kan vanaf 11 juni 2022 tot eind september 2022.
  2. De wandeling is ongeveer 6 km lang en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  3. De deelnemende horecazaken zijn: Alsput, Bistro Tearoom Servais, Bij Flash en familie (’t Pannekoekenhuisje), Cremerie Joy, Den Dragée, Edelweiss en Kaffee De Sleutel.
  4. Het beginpunt van de wandeling is het toerismekantoor, Grote Markt 1, 1500 Halle (openingsuren: woensdag t.e.m. zaterdag van 9u – 12u en 13u tot 16u).

Haal je gratis plan af op het toerismekantoor of download het via de websites www.jonginhalle.be en www.visithalle.be.  Hier vind je de algemene flyer.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 03 jul 2022
Marc Sluys | 30 jun 2022

archief