Lokale vzw gezocht die Oude Post HALLE wil omtoveren tot Wereldcafé

C21

Lokale vzw gezocht die Oude Post HALLE wil omtoveren tot Wereldcafé

Schermafbeelding_2022-07-20_om_23
 

Tijdens November Wereldmaand vind je in de Oude Post elk jaar het Wereldcafé: een gezellige plek waar verenigingen allerlei activiteiten organiseren en waar mensen kunnen napraten. Dit jaar is de stad opnieuw op zoek naar een lokale vzw om het Wereldcafé in te richten. Geïnteresseerden kunnen tot en met woensdag 31 augustus 2022 hun voorstel indienen.
Wereldcafé als polyvalente ontmoetingsplaats
November Wereldmaand, een samenwerking tussen Stad Halle, CC ’t Vondel en lokale verenigingen, draait rond diversiteit en duurzaamheid. Het doel is om verschillende initiatieven te bundelen die Halle mee uitbouwen tot een diverse en duurzame stad. Een hele maand lang worden er daarom allerlei activiteiten georganiseerd op initiatief van verenigingen en vrijwilligers, met logistieke en organisatorische ondersteuning van Stad Halle. Het Wereldcafé in de Oude Post is daarbij een vaste waarde. Hier vinden verschillende soorten activiteiten plaats, zoals concerten, lezingen, ontbijten en workshops.
Gezocht: lokale vzw die wereldcafé wil inrichten!
Om de ruimte van de Oude Post tijdelijk om te toveren tot Wereldcafé is de stad ook dit jaar op zoek naar een lokale vzw. Bedoeling is dat het een plek wordt met een huiselijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Verder is er vooral nood aan een flexibele inrichting die aangepast kan worden aan diverse situaties. Zoals meubels die vlot verplaatsbaar en makkelijk te stapelen zijn. Uiteraard moet de inkleding van het wereldcafé ook stroken met de waarden van November Wereldmaand: duurzaamheid, toegankelijkheid en lokale binding. Denk bijvoorbeeld aan gerecupereerde materialen, samenwerkingen met lokale kunstenaars en laagdrempeligheid voor verschillende doelgroepen.
Zo dien je als lokale vzw je kandidatuur in:
Voel jij je geroepen om dit jaar met je vzw te zorgen voor de inkleding van het Wereldcafé? Je kan je kandidatuur inzenden tot en met woensdag 31 augustus 2022. Stuur hiervoor een uitgewerkt voorstel via mail naar marc.decoster@halle.benadege.goeman@halle.be en gonda.sanders@halle.be of lever het af op de dienst Gelijke Kansen (Administratief Centrum, Auguste Demaeghtlaan 30, 1500 Halle). Een voorstel bestaat uit maximaal 2 A4-blaadjes met tekst en een schets of moodboard. De volledige opdracht en meer informatie over de vereisten, de beoordelingscriteria en het verdere verloop van de selectie vind je op www.halle.be/november-wereldmaand/inrichting-wereldcafe.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jul 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 04 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 dec 2022
Marc Sluys | 01 dec 2022

archief