MVDM brengt het Prethuis met De Padelburen naar HALLE

C21

MVDM brengt het Prethuis met De Padelburen naar HALLE

De_padelburen_visual_katja
 

 Op uitnodiging van "HKV De Mannen van de Met" speelt het PRETHUIS op DINSDAG 27 FEBRUARI 2024 (20u15) een dolle komedie“ DE PADELBUREN”op de planken van CC t Vondel in Halle.

Opnieuw ook veel bekend volk op het podium: Peter Bulckaen (Mathias uit Familie), Katja Retsin (ex-omroepster), Wim Stevens (Tom uit Thuis), Jeroen Maes...

HET VERHAAL
Godfried en Sonja De Backer wonen heerlijk landelijk. Hoewel dat ‘heerlijk niet meer zo van toepassing is sinds er een padelveld is neergeplant naast hun woning. Vooral Godfried krijgt het danig op zijn zenuwen van het eeuwige getok op de rackets en de bijzonder luidruchtige spelers. Sonja kan die zorgen nog weg-jodelen maar Godfried slaagt er niet in te leven met de Padel-overlast. Het kan zo niet langer verder. Ze schakelen Dimitri de Belder in een joviale immomakelaar, want verhuizen lijkt voor hen de enige optie. Maar hoe een huis te verkopen dat net naast een padelveld ligt? Tenzij een echte padelliefhebber er komt wonen natuurlijk. Barrie is zo iemand, verslaafd aan Padel, net zoals zijn vriendin Rachel. Gaan zij overstag en kan Godfried zijn woning aan hen verslijten? Of is er toch nog een beter plan …?
Tickets (25€) voor deze hilarische voorstelling in CC ‘t Vondel  kan je reserveren via TICKETSMVDM@GMAIL.COM
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief