Schenkingen Zonta Halle-Pajottenland

C21

Schenkingen Zonta Halle-Pajottenland

Foto_receptie_zhp_schenkingen_2024
 
Naar goede gewoonte ging de tweejaarlijkse bestuurswissel van Zonta Halle-Pajottenland gepaard met schenkingen aan allerhande sociale projecten die op één of andere manier bijdragen aan het verzekeren van de mensenrechten en fundamentele vrijheden voor vrouwen.
In totaal werd er over de periode van 2022-2024 10.000,00 € geschonken aan FriS, Wonderwise, Boven de Wolken, Memisa, de Borstunit van het AZ Sint-Maria, Into My Arms, de inzamelingsactie van Gerleen ten voordele van het onderzoek aan de VUB naar immunotherapie bij hersentumoren, Levenslust, De Warmste Week 2022, Think Pink en Pakje van het hart van Joe FM. Ook de Zonta Foundation en de Zonta Says No-campagne werden ondersteund.
De serviceclub uit Halle-Pajottenland zamelde dit bedrag bij elkaar door hun jaarlijkse zalmverkoop, twee edities van hun Spring Apero Event en de filmvoorstelling van Everything will be fine. Op 5 oktober hernemen zij na een onderbreking van 4 jaar de traditie van hun kaas- en wijnavond in de eetzaal van het Heilig-Hart te Halle om de komende twee jaar opnieuw mooie initiatieven te kunnen ondersteunen. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief