Open Halle stelt frisse en diverse lijst voor op unieke wijze

C21

Open Halle stelt frisse en diverse lijst voor op unieke wijze

Dsc_6484_01__groot_
 
Dsc_6482_01__groot_
 
Dsc_6480_01__groot_
 
Dsc_6496_01__groot_
 

 Open Halle, de nieuwe partij die opkomt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, heeft gisteravond op een opvallende manier haar lijst voorgesteld. De lancering vond plaats in open lucht, op het terras van café De Vontjesboer, uitgebaat door Body, die zelf ook op de lijst staat. Open en transparant, voor iedereen die wilde meekijken.

Met een diverse lijst vol nieuw talent, brengt Open Halle een frisse wind in de Halse politiek. Veel kandidaten zetten hun eerste stappen in de politiek, vastberaden om het verschil te maken in hun stad. Open Halle is een lokale lijst zonder nationaal nummer en richt zich volledig op de specifieke problemen van Halle.

Vier groepen slaan de handen in elkaar onder de vlag van Open Halle: Halle 2019, geleid door Yves Demanet (die de vorige verkiezingen verraste), Open VLD, Burgers voor Burgers, en een groep onafhankelijken.

De sfeer tijdens de presentatie was enthousiast. Lijsttrekker Jan Ghysels sloot af met krachtige woorden die op applaus werden onthaald: "Wij gaan de stad in handen nemen en opnieuw laten openbloeien!"

Met deze positieve energie trekt Open Halle de verkiezingsstrijd in, vastberaden om van Halle een nog betere plek te maken voor iedereen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2024
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

gekend op de redactie | 20 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief