HALLE verduurzaamt verder met Benovatietrajecten en warmtescans van Klimaatpunt

C21

HALLE verduurzaamt verder met Benovatietrajecten en warmtescans van Klimaatpunt

Scherm__afbeelding_2024-09-27_om_08
 

Onze stad zet de samenwerking met Klimaatpunt voort voor de BENOvatietrajecten. Als inwoner kan je deze winter ook een warmtescan van je woning aanvragen. Zo blijft Halle werken aan de doelen van het Lokaal Energie- en Klimaatpact.

De stad heeft het Lokaal Energie- en Klimaatpact ondertekend en belooft zo actie te ondernemen voor het klimaat. Dat betekent onder andere inzetten op duurzame woningen door renovatie en hernieuwbare energie. Daarom werkt Halle verder samen met Klimaatpunt voor de BENOvatietrajecten en de warmtescans.
 
Meer BENOvatietrajecten
Dankzij de steun van onze stad en de provincie betaal je als inwoner van Halle slechts 150 euro voor een BENOvatiepakket. Dit pakket omvat een scan, een persoonlijk renovatieplan, offertes en begeleiding voor een duurzame renovatie van je woning. Doe je een premieaanvraag bij Fluvius en investeer je op advies van de BENOvatiecoach? Dan krijg je nog eens 100 euro terugbetaald. Door het succes van dit project is de samenwerking met Klimaatpunt verlengd tot 1 januari 2025.
 
Extra warmtescans
Een warmtescan met een warmtebeeldcamera laat zien waar jouw woning warmte verliest. Zo krijg je een duidelijk beeld van energieverliezen via gevels, muren, ramen, daken en koudebruggen. Dit is een perfecte voorbereiding op een BENOvatiebegeleiding. Na de scan ontvang je van Klimaatpunt een verslag met advies om energiebesparende aanpassingen uit te voeren. Dankzij de steun van stad Halle betaal je als inwoner slechts 75 euro in plaats van 200 euro. Inschrijven kan via warmtescan winter 2024-2025.
 
Info: info@klimaatpunt.be | www.klimaatpunt.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief