SINT-PIETERS-LEEUW - Klassezaak Tartufo vernieuwt en wordt Nesta

C21 Css

SINT-PIETERS-LEEUW - Klassezaak Tartufo vernieuwt en wordt Nesta

Ef351d1c-54b1-488b-89bd-ded7c3b09623
 
D7c6119f-5fac-4d40-baf0-243e34140cc6
 
Img_0453
 

17 jaar lang hebben Griet en Kayes met hart en ziel Restaurant Tartufo uitgebaat. Maar sinds 16 november is het tijd voor een ander verhaal, waarmee ze hun twee grootste passies laten samensmelten tot iets nieuw: food en lifestyle. Zo werd Nesta geboren. 

 

Je kan bij hen terecht voor design en lifestyle accessoires in hun unieke boutique. Snuister rond tussen accessoires van onder meer Pascal Naessens, Bea Mombers, Vincent van Duysen, Onno, Ottolenghi, Dutchdeluxes, Ezcaray, Andreejardin en zoveel andere collecties.

U vindt een ruim aanbod aan unieke interieurspullen en accessoires die van uw huis een warm nest maken. Van servies, interieurspullen tot meubels, er is voor elk wat wils.

 

Bij Nesta kan je ook nog steeds terecht om te genieten van pure culinaire gerechten en Italiaanse wijnen. Tartufo was gekend als een door publiek en foodresencenten enorm geprezen restaurant en diezelfde hoge lat zal ook bij Nesta voor het foodgedeelte verder gelegd worden.

Elke zaterdag bieden ze ook het 'Gastro Take-out Menu' aan. Nu kan u uw gasten in de watten leggen en zelf ook thuis genieten zonder in de keuken te verdwijnen. Vorig jaar waren zij ook enorm geprezen om hun Take-Out menu voor Kerst en Nieuw, uiteraard wordt deze succesformule ook dit jaar weer herhaald.

 

Griet en Kayes hopen u snel te mogen verwelkomen!

De sfeer van Nesta al eens opsnuiven? Neem dan alvast een kijkje op hun nieuwe website of hun enorm attractieve social media kanalen.

 

www.nesta.style

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2021
Sam Herremans
inegezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 05 aug 2022

archief