Open Affligem stelt sterke lijst voor met ervaren leiders en nieuwe gezichten

C21

Open Affligem stelt sterke lijst voor met ervaren leiders en nieuwe gezichten

Img_3046__kopie_
ingezonden foto
 
Tim Herzeel, eerste schepen tijdens de afgelopen legislatuur, presenteerde met trots de nieuwe kandidatenlijst van Open Affligem voor de komende verkiezingen. Volgens Herzeel is dit de sterkste lijst in jaren, opgebouwd volgens hun beproefde succesformule. "We hebben een mix van ervaring en vernieuwing, met een duidelijke focus op ondernemerschap en sociaal engagement," aldus Herzeel.
De lijst wordt aangevoerd door Herzeel zelf, geflankeerd door  een rits aan ondernemers waaronder de huidige raadsleden Jeroen Roelandt en Jill Rollier. 
Naast deze vertrouwde gezichten, bevat de lijst ook een reeks opvallende nieuwkomers. Onder hen wagenhandelaar Martine Croes en verzekeraar Kim Desmet. Ook Adriaan De Bolle (internet/social media ondernemer), Begga De Witte (bouwsector), Myriam Guldemont (auto-sector) en Maggie Moyson-Renders ( echtgenote tuinaannemer), versterken de rangen. Verder sluit Ludo Vandervelden, gewezen CEO energiesector en kandidaat VOOR U bij laatste parlementsverkiezingen, zich aan, samen met Pat van Wesemael, die actief is in de sector van hernieuwbare energie.
Wat de lijst volgens Herzeel extra bijzonder maakt, is ook de sterke aanwezigheid van sociaal geëngageerde kandidaten. Schepen Hans Cornand neemt hierin het voortouw, ondersteund door OCMW-raadslid Pascal Biesback, thuisverpleegster Rita Van den Abbeel, Lenthe Tanghe, Vicky De Plecker en Jhonny Vasseur. "Deze mensen zijn actief in verschillende verenigingen en vrijwilligersorganisaties, wat hen diep verankerd maakt in onze gemeenschap," zegt Herzeel.
De lijst kent ook een frisse wind met jonge, nieuwe gezichten. In de tweede kolom leidt Rani Berlo, vergezeld door DJ Casper Mertens en Klaas Note, onderdirecteur van basisschool Sint-Jan in Teralfene. Adriaan, die als ondernemer ook in het onderwijs werkt, voegt hier extra dynamiek aan toe.
Wat deze lijst uniek maakt, is de openheid naar verschillende politieke stromingen. Naast hun eigen liberale roots, verwelkomen ze ook kandidaten zoals Filip Van Cauteren, gewezen voorzitter van N-VA Affligem, en Belinda Everaert, voormalig lijsttrekker voor dezelfde partij. 
Bovendien zet Open Affligem als enige partij duidelijk in op inclusiviteit door Axelle Kondou, een vertegenwoordiger van de allochtone gemeenschap in Affligem, op te nemen in hun rangen.
"Onze boodschap is duidelijk: iedereen die wil bijdragen aan een levendig en welvarend Affligem is welkom," besluit Herzeel. De partij gaat naar de verkiezingen met de slogan "Partij van ons woord", waarmee ze hun belofte om de gemeenschap centraal te stellen kracht bijzetten.
 
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 26 aug 2024
Guido van Cauwelaert | 10 aug 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024

archief