GOOIK - Kom naar de wekelijkse markt en win tal van prijzen

C21

GOOIK - Kom naar de wekelijkse markt en win tal van prijzen

Colpaert_gooik_de_wilde_1__kopie_
schepen Gunther De Wilde. - Foto Marc Colpaert
 
April is de Maand van de Markt, de ideale gelegenheid om de wekelijkse markten en de marktkramers in Gooik eens extra in de kijker te zetten. Eerste schepen Gunther De Wilde zal vandaag woensdag 6 april rond de klok van 16.30 uur de eerste deelnameformulieren uitdelen ter hoogte van de markt  aan de rotonde De Drie Hamertjes in Gooik. Er is een mooi prijzenpakket te winnen wie regelmatig komt winkelen op de plaatselijke markten in Gooik of Kester.
 
"Op de boerenmarkten van Gooik en Kester maken bezoekers wekelijks kennis met de kwaliteit en versheid van de producten. Maar tijdens de Maand van de Markt worden er ook prijzen uitgedeeld. Bij elke aankoop deelt de marktkramer een invulbon (of QR-code) uit. De gemeente zorgt voor een mooi prijzenpakket voor de winnaars, dat begin mei uitgedeeld zal worden", aldus schepen De Wilde.
Op woensdag 6 april deelt Gunther De Wilde, schepen van Lokale economie, de eerste deelnameformulieren uit, op de boerenmarkt van Gooik (Rond Punt Drie Hamertjes). Wie dus straks in de prijzen wilt vallen moet zeker eens een bezoekje brengen aan deze lokale markt, bij elke aankoop krijgt men een deelnemningsformulier, waar men mooie prijzen mee kan winnen.
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief