Lopen voor het goede doel in het centrum van Oetingen

C21

Lopen voor het goede doel in het centrum van Oetingen

Nieuw_logo_brent_2028_blauw
 
Op zaterdag 29 juni gaat het volgende event door van het "Run To Go Olympic-project": de Oetingse Olympische Triptiek. Er worden vanaf 14u tal van verschillende loopwedstrijden georganiseerd op en rond het Statieplein in Oetingen.
Brent Van Der Kelen uit het Pajottenland raakte na een ongeval in 2019 verlamd en zal spijtig genoeg voor altijd in een rolstoel zitten. Maar de jongeman die vroeger heel sportief was, wil vooruit in het leven. Opgeven staat niet in zijn woordenboek.  Dus wilt Brent schitteren in het G-badminton op de paralympische spelen in Los Angeles in 2028. Maar de reis naar LA  kost veel geld en dus organiseert de joggingclub uit Oetingen tal van evenementen om geld in te zamelen voor de reis van Brent.
 
Al vanaf 13 uur is het mogelijk om in te schrijven in de zaal Elkerlyc, de eerste loopwedstrijden voor kinderen gaan van start om 14 uur, er zijn aparte loopwedstrijden voor kinderen tot 4 jaar, tot 8 jaar en en tot 12 jaar. Nadien gaan de wedstrijden over een afstand van 2,5, 5 of 10 km van start.  Vanaf 17u start een event in de parochiezaal Elkerlyc met o.a. een veiling van sportshirts van een aantal Belgische topatleten, een supertombola en de uitreiking van een (voorlopige) cheque aan Brent VDK. De teller van ons RTGO-project staat vandaag op 12.645 euro!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 30 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 24 jun 2024
Marc Colpaert | 22 jun 2024
Marc Colpaert | 21 jun 2024

archief