Daar komt de Gooikse jaarmarkt er weer aan op zaterdag 28 september

C21

Daar komt de Gooikse jaarmarkt er weer aan op zaterdag 28 september

Editie_gooik_jaarmarkt_3__kopie_
Ze zijn er klaar voor.- Foto Marc Colpaert
 

Op zaterdag 28 september van 10 tot 17 uur is iedereen welkom voor de jaarlijkse jaarmarkt in het netrum van Gooik; Hopelijk sturen de weergoden de nodige zonnestralen naar de jaarmarkt want tijdens de persvoorstelling moest er even geschuild worden voor de regen.

 
Om 10 uur gaat de jaarmarkt plechtig open in het centrum. Dit jaar is bijna alles gecentraliseerd in het centrum. Ze stapten af van de oude atletiekpiste en er komt een grote tent achter de bib, waar vroeger de spiegeltent stond. "Zo komt alles meer inhet centrum verduuiidelijkt algemeen directeur Eric Van Snick.  Ook de kermis komt terug naar het centrum en zal niet meer te vinden zijn op de parking beter gekend als de parkeerstrip. Een kinderdorp zal geplaatst worden tussen het gemeentehuis en de balletzaal. En verder hebben ongveer een 100 tal marktkramers al toegezegd. Er is een rommelmarkt en een kinderrommelmarkt, er valt dus heel wat te beleven. Dus geen enkele reden om niet te komen. 
Zoals elk jaar zullen ook de mensen van de Heemkundige Kring uit Gooik aanwezig zijn op de jaarmarkt in Gooik-centrum. Die gaat door op zaterdag 28 september en we zullen er zijn van ’s morgens 9 uur tot het einde. Onze stand zal zich bevinden in het midden van de Dorpsstraat, op onze vertrouwde plaats, rechtover het gebouw van de Muziekacademie (oude pastorie). Kom zeker eens langs, we geven grote kortingen op al onze uitgaven

Wie er niet genoeg van krijgt wel dan is er op 28 september ook nog een fuif van de chiro Uidekrij in de tent van de jaarmarkt, dit met dj Mars.   

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 sep 2024
Marc Colpaert | 13 sep 2024

archief