Het was op de koppen van de politiekers lopen tijdens de jaarmark in Gooik

C21

Het was op de koppen van de politiekers lopen tijdens de jaarmark in Gooik

Editie_gooik_nva_jaarmarkt_12__kopie_
Heel wat N-VA kandidaten.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_vlaams_belang__jaarmarkt_14__kopie_
Qua aantal kandidaten de tweede partij het Vlaams Belang.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_jaarmarkt_4__kopie_
Groen was er ook.- Foto Marc Colpaert
 
Daar komt de Gooikse jaarmarkt er weer aan op zaterdag 28 september en dat wisten vele politiekers natuurlijk ook, je kon geen vijf stappen zetten of je kwam er wel iemand tegen van één of andere politieke partij. 
 
Op zaterdag 28 september van 10 tot 17 uur was iedereen welkom voor de jaarlijkse markt in het centrum van Gooik. Om 10 uur werd  de jaarmarkt plechtig geopend in het centrum. Dit jaar was bijna alles gecentraliseerd in het centrum.  Opmerkelijk maar dan weer ook niet, heel wat politiekers stonden er met een standje om henzelf aan te prijzen, uw weet wel op 13 oktober MAG u gaan stemmen, maar het hoeft NIET. Of en hoeveel er gaan stemmen is vandaag de vraag.
 
 

Ter hoogte van Baar 28 in het centrum lopen wij enkele leden van de N-VA tegen het lijf, waaronder Gunther Coppens en  Marc Sluys uit Halle die allebei op de lijst voor de provincie staan. Maar dat is nog niet alles, even verderop komen wij nog een hele hoop N-VA-ers tegen van Gooik, Galmaarden en Herne. Ze zijn veruit de grootste groep van politiekers, even gaan ze zelfs verbroederen met de mensen van het Vlaams Belang, met kopman Daniel Fonteyne. Ze proberen natuurlijk om iedereen te overtuigen voor hun te stemmen, de sfeer was in ieder geval opperbest. Wat verder een kleinere stand van Groen. "Na meer dan 50 jaar overheersing van de CD&V is het tijd voor vernieuwing. Wie dadelijks naar het nieuws kijkt, weet het dat het totaal niet goed gaat met onze aarde, dus het groene antwoord is meer dan nodig",aldus Alwin Loeckx, samen met nog enkele andere  kandidaten. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 sep 2024

archief