Tweede Gooikse dialectenavond komt er aan schrijf u nu in

C21

Tweede Gooikse dialectenavond komt er aan schrijf u nu in

Editie_gooik_dialect_3__kopie_
De mannen en vrouwen zijn er klaar voor.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_dialect_4__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Na het enorme succes van de eerste Gooikse dialetenavond met dadelijk twee uitverkochte zalen zijn de Oud-Leiding van chiro Uidekrij en de Heemkundige Kring van Gooik klaar met een tweede dialectenavond, ditmaal een uit de kluiten gewassen schlageravond. 
 
 
Om verder te gaan op het suces van 2022 organiseren ze dus een nieuwe dialectenavond in de zaal Familia in Gooik. Dit gaat door op vrijdag 18 oktober om 20 uur. U komt er in voor 15 euro, mits reservatie. "Wij gaan deze keer voor een nieuw concept, in 2022 was dit nog het tappen van moppen en muziek, nu zal het meer gaan naar een quiz met reclamefilmpjes aangevuld met een zangprogramma, zeg maar een soort televisie avond maar dan in een zaal", vertelde Kris Baert. Ereburgemeester Michel Doomst vult aan: "Wij vonden dat het dialect nog zijn plaats verdiende vandaag en dus willen we met deze avond het dialect opnieuw in de kijker zetten."
 

U schrijft zich best in want er is veel interesse, dit kan door het sturen van een email naar jeanpaul.deloecker@heemkunde-gooik.be en storting van 15 euro per persoon op het rekeningnummer BE 28 7341 2225 0220 met vermelding Schlageravond en het aantal personen.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 11 okt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 08 okt 2024

archief