HERNE – Waanzinnig Weekend zoekt op zondag De Goeden Tijd op

HERNE – Waanzinnig Weekend zoekt op zondag De Goeden Tijd op

Ww_zondag_1
HERNE – Waanzinnig Weekend zoekt op zondag De Goeden Tijd op - © Deschuyffeleer
 
Motorrondrit_2019
HERNE – Waanzinnig Weekend - Motorrit - © Deschuyffeleer
 

De derde dag van Waanzinnig Weekend in Herfelingen op zondag 14 juli belooft ook deze keer uitermate druk te worden met een resem boeiende activiteiten voor de verschillende doelgroepen. Naast de motorrondrit en de eucharistieviering met aansluitende voertuigwijding zijn daar ook nog de klassiekers zoals het beachvolley, de BBQ, het kinderdorp en de Schieve Fuif. Ambiance in de tent en op het zomerterras is eveneens zeker verzekerd. Daarvoor zoekt de organisatie dan weer De Goeden Tijd op. Zoals gebruikelijk wordt er afgesloten met De Schieve Fuif.

Motorrondrit
 
Om de eucharistieviering in de feesttent ongestoord te laten doorgaan wordt voor het verzamelen van de deelnemers aan de motorrondrit uitgeweken naar het Bavocentrum. Die rondrit, dit jaar overigens ook al aan haar 6de editie toe, loodst de motards en hun eventuele bijzitters doorheen de wijde omgeving van het Pajottenland in een uitgepijlde tocht van om en bij de 130 km. De jongste edities mocht de rondrit, vooral ook wegens haar perfecte organisatie onder de leiding van coördinator William Goossens, genieten van een alsmaar stijgende belangstelling. Dat die positieve trend zich ook dit jaar zal verderzetten is een droom die de organisatoren ook deze keer weer intens koesteren. Er kan ingeschreven worden van 9 tot 13 u en dat geeft meteen ook recht op een gratis tombola. Deelnemen kost 6€. De route op GPS is terug te vinden via de link op de website.
 
Autowijding
 
De eucharistieviering in de feesttent om 10 u 45 mag iedere editie rekenen op een trouwe aanhang niet alleen vanuit de Herfelingse dorpsgemeenschap maar ook vanuit de buurdorpen. De vlotte geëigende stijl van pastoor Kris Meskens is daar zeker niet vreemd aan. Pluspunt is ook dat er na de misviering nog een voertuigwijding op het programma staat en dat de bezoekers meteen daarna ook nog eens kunnen aanschuiven aan de smaakvolle BBQ.
 
Beachvolley
 
Zondag om 12 u wordt ook opnieuw – en dit al voor de derde dag op rij – de draad van het beachvolleytoernooi opgenomen. Onder de deelnemende ploegen ook deze keer weer enkele met ludieke ronkende namen zoals Dynamic Dream Team, The Giants, Beach Plaese, Vrienden van de Jury, Beire Va Yeire en Scharies. Moe maar allicht opnieuw ook voldaan kijken toernooicoördinator Claudy Cuvelier en zijn team nu al uit naar de eindresultaten en de prijsuitreiking van de 20ste uitgave van hun toernooi.
 
Kinderdorp
 
Om de mama's, de papa's, de oma's en de opa's in de gelegenheid te stellen zich goed te kunnen inleven in het showgedeelte rond De Goeden Tijd aarzelt het organisatieteam van Waanzinnig Weekend niet ook deze keer opnieuw op de feestweide een Waanzinnig Kinderdorp uit te bouwen voor de kleinsten. Naast springkastelen, schminkgelegenheid en de Kip van Troje kunnen die er dan ook in alle veiligheid terecht voor een optreden van Pipo & Pipette en voor workshops van Het Vilthuis.
 
In de Goeden Tijd
 
In het verleden werd de zondag steevast aangekondigd als de familiedag. Dat blijft weliswaar praktisch ook deze keer zo want in de namiddag valt er terug amusement in de tent te beleven. Ben Braillard van Stadsradio Halle mag dan immers opeenvolgende optredens aankondigen van Isidoor De Wilde, Dina Rodriguez, De Melando's, Zanger Bart, Yves Seghers en Luc Steeno. Ambiance gegarandeerd temeer daar de toegang tot het gebeuren ook nog eens volledig gratis is.
 
De Schieve Fuif
 
Het slotakkoord van het driedaags feestgedruis blijft, net zoals de vorige uitgaves, vanaf 22 u de enige in de streek 'echte' Schieve Fuif. “Het scheve orgelpunt van ons weekend is een regelrechte aanrader voor iedereen die zich eens graag helemaal uitleeft op een fout deuntje”, reikt een enthousiaste voorzitter Ward Nechelput hieromtrent aan. “Zich onthouden indien ernstig! Masters of Ceremony zijn de twee heren van DB De Flippo's. Meteen hun vuurdoop op onze fuif maar ze hebben stellig beloofd alleen de zijwanden van onze feesttent rechtop te laten staan”.
 
https://editiepajot.com/regios/13/articles/65051 : HERNE – Het gezelligste terras van Vlaanderen nieuwe opener van Waanzinnig Weekend
 
https://editiepajot.com/regios/13/articles/65066 : HERNE – Waanzinnig Weekend pikt op zaterdag de draad van de Pajotse truckshow terug op.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 jan 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 14 jan 2021

archief