Een nieuwe zaak in het centrum van Herne Naya s Frit opent de deuren

C21

Een nieuwe zaak in het centrum van Herne Naya s Frit opent de deuren

Editie_herne_naya_frit_2__kopie_
Een nieuwe zaak opende de deuren.- Foto Marc Colpaert
 
Op donderdagavond ging een nieuwe horecazaak Naya's Frit van Youna Bruyland & Fabio Meskens open in het centrum van Herne. Een goede zaak want tot voor kort was het heel stil in het centrum van Herne. Binnenkort gaat er nog een horecazaak open in de vroegere bloemenwinkel op enkele tientallen meters van Naya's Frit.
 
 
Wie tijdens de zomermaanden op een zondagnamiddag in het centrum van Herne rondliep viel het op dat men als het ware in een soort stiltegebied liep. Café De Kring was na een korte opening terug dicht, gelukkig was er nog de opening van BAR10M, maar verder bleef het heel stil. Ondertussen is er terug wat meer leven in de brouwerij met de heropening van het vroegere café De Kring nu met andere uitbaters en zopas ook  Naya's Frit op de hoek van de Edingsesteenweg en de Stationsstraat. Twee jonge mensen Youna en Fabio die samen voor de eerste keer de stap naar de uitbating van een frituur zetten. Youna is kok, maar heeft ook een website met kleding voor kinderen en Fabio is kinesist. Uit de eerste reacties van de mensen die op donderdag kwamen een frietje steken, kunnen wij vaststellen dat ze smaakten. De naam Naya verwijst naar het kindje van Youna en Fabio. De klanten kunnen of de frietjes daar ter plaatse opeten of ze meenemen naar huis. Ze kunnen naast frietjes ook kiezen uit tal van burgers.

De openingsuren zijn: op donderdag open van 17 tot 21 uur, op vrijdag van 11.30 tot 13.30 en van 17 uur tot 22 uur. Op zaterdag vanaf 17 uur tot 21.30 uur. Op zondag van 17 uur tot 21.30 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag is de zaak gesloten. Wij wensen dit jonge koppel heel veel succes met hun nieuwe zaak. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2024

archief