Josée uit LENNIK zoekt honderd mannelijke vrijgezellen

C21

Josée uit LENNIK zoekt honderd mannelijke vrijgezellen

Editiepajot_brussel-lennik_varia_goeie_vrijdag_01_foto_roger_mortelmans
Roos van Acker, Josée en Sofie Van Moll. Foto Roger Mortelmans
 
Editiepajot_brussel-lennik_varia_goeie_vrijdag_02_foto_roger_mortelmans
Josée Maris uit Lennik, doet een oproep tot 100 vrijgezellen Anderlecht supporters om haar wens in vervulling te zien gaan. - Foto Roger Mortelmans
 

In het kader van het Eén-programma Goeie vrijdag, waarin de meest uiteenlopende wensen van de kijkers vervuld worden heeft Josée Maris uit Lennik een heel speciale wens.

Door omstandigheden is zij nooit naar de kaskraker Loft gaan kijken. Josée, een heel sympathieke dame van middelbare leeftijd zou de film nu graag zien in de bioscoop, maar dat is op dit moment helaas niet meer mogelijk. De film huren en op haar eentje bekijken ziet zij niet zitten. Volgens haar kan je alleen niet van de film genieten.
Dus zou zij de film Loft, die verhaalt over vijf mannen die samen een loft huren waarin ze ongestoord hun gang kunnen gaan met hun liefjes, graag zien in gezelschap van honderd vrijgezellen, happy singles zoals ze het noemt.
Waarom ik singles verkies, zegt ze, dat is toch logisch ik als single kan toch moeilijk naar de film kijken in gezelschap van koppeltjes. Maar noteer wel dat ik niet op zoek ben naar een man, en dat dit geen oproep is, maar dat ik gewoon een gezellige avond wil beleven in een aangenaam gezelschap.
Wie de man van mijn dromen is, wel het moet een Anderlecht-supporter zijn, de uitstraling hebben van George Clooney en de humor bezitten van Erik Van Looy, waar ik een fan van ben.
Uiteraard zijn andere singles ook welkom op de bioscoopavond.
Wat wel al zeker is dat de film zal geprojecteerd worden in een zaal van Kinepolis Brussel. Nu nog 100 mannelijke vrijgezellen tussen 50 en 60 jaar vinden.
Wie interesse heeft en voldoet aan de voorwaarden kan zich kandidaatstellen via www.een.be/goeievrijdag  en op donderdag 25 maart samen met Josée naar Loft kijken. De uitzending is voorzien op 26 maart.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2010
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief