Vier je verjaardag of maak er een familiedag van in het kasteel van GAASBEEK

C21

Vier je verjaardag of maak er een familiedag van in het kasteel van GAASBEEK

Editiepajot_lennik_kasteel_van_gaasbeek_foto_kos
Het prachtige kasteel van Gaasbeek. - Foto Kos
 

Op 1 april, geen aprilvis, opent het toeristisch seizoen in het kasteel(domein) van Gaasbeek. Echt de moeite om er eens rond te keuvelen. Nieuw: De “Familiedag” en “Jarig in het kasteel”…….

Familienamiddag in het kasteel
 
Kom met het hele gezin naar het droomkasteel van Marie, de laatste bewoonster van het Kasteel van Gaasbeek. Marie richtte dit stekje in zoals het er in de middeleeuwen uitzag. Ze hield ervan zich te verkleden en te paraderen in dit decor. Wil jij ook graag eens een echte ridder of prinses zijn? Vind je het fijn om samen met je ouders of grootouders op stap te gaan?
Dan is deze familienamiddag beslist iets voor jou! Vader, moeder, grootouder, kind en kleinkind worden uitgenodigd om samen te bouwen aan een eigen droomkasteel. Tijdens het bezoek krijg je de kans om over je eigen burcht te fantaseren. Stap voor stap probeer je met gebundelde krachten deze droom waar te maken. Het resultaat mag je naar huis meenemen.
 
praktische informatie/ elke eerste woensdag van de maand, behalve in de zomer (7 april, 5 mei, 2 juni, 1 september, 6 oktober en 3 november 2010). Interactieve rondleiding van 14u tot 16u. Max. 20 deelnemers. Deelname kost € 7 voor volwassenen, € 3 voor -26 jaar.
 
Reservering vereist: T. 02 531 01 40 of annelies.lust@cjsm.vlaanderen.be
 
Jarig in het kasteel
 
Wil je samen met je vriendjes op ontdekking gaan in een kasteel? Trek dan je mooiste prinsessenkleren of je stoerste ridderpak aan! Trommel al je vrienden op en vier je verjaardag in het kasteel.
Na een bezoekje aan verborgen ruimtes met veel pracht en praal, wacht er jullie nog een verrassing in de schatkist.
 
praktische informatie/ interactieve rondleiding met atelier op woensdag- en zaterdagnamiddag, duur ca. 2,5 uur. Max. 15 kinderen, max. 2 begeleiders. Prijs: € 150.
 
Reservering vereist: T. 02 531 01 40 of annelies.lust@cjsm.vlaanderen.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2010
Gerrit Achterland
kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief