LENNIK - Streekproducten verliefd op Gaasbeek

C21

LENNIK - Streekproducten verliefd op Gaasbeek

Wak-prijzen

Streekproducten verliefd op Gaasbeek

Streekproducten uit Vlaams-Brabant zijn niet alleen lekker, ze zijn ook nog sympathiek, charmant en weten ieders hart te veroveren. De zoete snoep, de hartige jenever, de verleidelijke chocolade, de opkikkerende koffie, de romantische wijnen en de stoere bieren doen bij heel wat mensen de ogen fonkelen.
 
Dit is uiteraard niet ontgaan aan het mooie Gaasbeek en zo ontstond er tussen beiden een mooie en liefdevolle samenwerking.
 
Op zaterdag 26 april en zondag 27 april staat er in Gaasbeek heel wat te gebeuren. Naast de vele animatie is er ook een wedstrijd voor de kids. Naast een lekkere consumptie kunnen ze deelnemen aan een heuse ballonwedstrijd waarbij zij kans maken op de spannende griezelverhalen van Nico De Braeckeleer, een jeugd- en romanschrijver met een hart voor Vlaams-Brabant. Zelfs zijn nieuwste thriller/debuutroman voor volwassenen “nachtblauw” ligt ten prooi.
Diegene die de meest avontuurlijke ballon oplaten, zullen verwittigd worden waar hun ballon werd gevonden en kunnen hun boek komen afhalen in de Streekproductenwinkel te Grimbergen en…..dit in het bijzijn van de schrijver zelf. Nico zal met heel veel plezier de boeken eigenhandig signeren.
 
Uiteraard is er ook aan de mama’s en de papa’s gedacht. Dat mensen graag opscheppen over hoeveelheden en dergelijk zal nu onder de loep genomen worden. Op de stand van de Streekproductenwinkel zal men een gok kunnen wagen naar het aantal kroonkurken in een grote visbokaal. Zij die het exacte aantal raden of er het dichtste bij zijn,
winnen één van de fantastische prijzen. Ze maken kans op mooie wandelboeken en fietskaarten, maar ook op oogverblindende manden met heerlijke streekproducten en zelfs een weekendje uit in de streek. Wat wil je nog meer?
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 apr 2008
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief