LENNIK - Kasteel Gaasbeek heeft vernieuwde bezoekersonthaal

C21

LENNIK - Kasteel Gaasbeek heeft vernieuwde bezoekersonthaal

Gaasbeek_1
 
Gaasbeek_3
Gaasbeek_4
 

Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois en de directie van het kasteel van Gaasbeek, bijgestaan door verschillende plaatselijke politiekers, zakten af naar het kasteel van Gaasbeek voor de officiële opening van het volledig vernieuwde bezoekersonthaal in het kasteel.

De basis hiervoor werd al vorig jaar gelegd, toen de nieuwe museumbalie in gebruik werd genomen. Aan deze balie voor het kasteelonthaal werd nu een unieke toeristische module toegevoegd, namelijk een video wand. Snuisteren, lezen, plannen maken voor een uitstap in de omgeving, het kan er allemaal! Het kasteel van Gaasbeek is voortaan een volwaardige toeristische toegangspoort tot de Groene Gordel, en in ’t bijzonder tot het Pajottenland.

Luc Vanackere, directeur van het kasteel van Gaasbeek, en minister Geert Bourgeois verzorgden een toespraak en daarna konden de aanwezigen kennismaken met het vernieuwde bezoekersonthaal in het kasteel van Gaasbeek.
Op bijgaande foto’s ziet u ondermeer Hubert De Klerck die instaat voor het onthaal en Vitse Marieke die rondleidingen geeft voor de nieuwe video schermen. Er waren ook nog enkele dames van het VVV aanwezig.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief