Omleidingen in LENNIK

C21

Omleidingen in LENNIK

Werken_2010_p200

Vanaf woensdag 20 oktober wordt het kruispunt Frans Van der Steenstraat / Zwartenbroekstraat / Diepenbroekstraat voor het gemotoriseerd verkeer afgesloten.

De uitvoering van aanzienlijke rioleringswerken en de aanleg van een snelheidsremmend verkeersplatteau zijn onmogelijk zonder de opbraak van dit kruispunt.
 
Gedurende een drietal weken leidt men hiervoor het verkeer richting Halle om via de Zavelstraat, Veldstraat en Zwartenbroekstraat. Een tijdelijke aangelegde weg over een aanpalende weide maakt het, ter hoogte van voornoemd kruispunt, mogelijk naar Halle te rijden.
Het verkeer uit de richting Halle leidt men om via de Ilingenstraat, Ten Broek en de J-B Van der Lindenstraat. Hierdoor blijft het centrum maximaal bereikbaar.
 
Aansluitend wordt gedurende één maand de Ilingenstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Gedurende deze periode leidt men het verkeer naar Halle en terug om over Gaasbeek en Elingen.
 
Tijdens de werken blijft de Frans Van der Steenstraat vanuit het centrum toegankelijk voor alle verkeer tot aan het kruispunt met de Zwartenbroekstraat.
 
De bussen van De Lijn Vlaams-Brabant volgen ook de vermelde omleidingen. De Lijn zal haar reizigers tijdig in kennis stellen over de tijdelijke verplaatsing van haar haltes.
 
Aannemer Wegebo staat in voor de aanduiding van de omleiding en het in stand houden van de signalisatie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2010
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief