LENNIK - Tweede MOS-logo voor basisschool De Key

C21

LENNIK - Tweede MOS-logo voor basisschool De Key

Edoitiepajot_lennik_mos_de_key_foto_s_kos__14_
Foto's © Gerrit Achterland
 
Edoitiepajot_lennik_mos_de_key_foto_s_kos
Foto's © Gerrit Achterland
 
Edoitiepajot_lennik_mos_de_key_foto_s_kos__2_
Foto's © Gerrit Achterland
 
Edoitiepajot_lennik_mos_de_key_foto_s_kos__5_
Foto's © Gerrit Achterland
 
Edoitiepajot_lennik_mos_de_key_foto_s_kos__8_
Foto's © Gerrit Achterland
 

Vrijdag was het een grote dag in basisschool De Key, een grote MOS-dag. Voor de tweede keer hebben alle kinderen, meesters en juffen van De Key een MOS-logo ontvangen.

Het vorige schooljaar hebben ze daarom speciaal gewerkt rond het thema “Water…ook voor later!”. De kinderen leerden erover in de klas, ze maakten een uitstap naar Hidrodoe, ze hielden een watersportdag maar ze zorgden er vooral voor dat ze op een zuinige manier met water kunnen omgaan door de kraan dicht te draaien en op onderzoek te gaan naar plaatsen waar water verspild wordt. Ze leerden water drinken op woensdag en ieder kind kreeg op het einde van het schooljaar een waterdrinkbus.
Ook dit schooljaar willen ze in De Key verder werken aan een milieuvriendelijke manier om met water om te gaan. In 2005 kreeg De Key een eerste MOS-logo. Daarvoor had iedereen leren sorteren, afval in de juiste vuilbak gooien en vooral afval vermijden.
Vrijdag, ter gelegenheid van de inhuldiging van het tweede MOS-logo, heeft de kinderMOSraad voor alle kinderen van basisschool De Key bij het afsluiten van de (school)dag op de kleuterspeelplaats aan iedereen een milieuvriendelijk waterdrankje en een stukje cake aangeboden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2010
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief