LENNIK – “Humor bij de politie”, gespreksavond met Christian De Coninck

C21

LENNIK – “Humor bij de politie”, gespreksavond met Christian De Coninck

Christian_de_coninck_p200
Christian De Coninck (ep)

Dinsdag 16 november om 20 uur in zaal Ons Huis in Lennik: “Humor bij de politie”, gespreksavond met Christian De Coninck. Christian De Coninck ken je wellicht: hij is commissaris en woordvoerder bij de Politie van Brussel. Je ziet hem dikwijls in het Tv-nieuws. Hij leidde verschillende onderzoeken naar moorden, zedenzaken, overvallen en diefstallen.

Nadat een ziekte hem tot enkele maanden rust dwong, begon Christian, als bezigheidstherapie, te lezen maar ook te schrijven. Zo werd hij auteur van politieromans als De Praagse connectie, Het Octopuscomplex, Het Boemerangprincipe en Het Münchensyndroom. Zijn inspiratie vindt hij vooral in wachtverslagen. Hij weet de lezer sterk te boeien met wenken, maar ook met dwaalsporen.
Het thema van de gespreksavond “Humor bij de Politie” is grotendeels geïnspireerd door precies die vele verhalen uit zijn boeken. We maken kennis met een jonge “flik” die zijn carrière begint met vallen en opstaan. Daarna volgen allerlei anekdotes in en rond het commissariaat : domme dieven, flikken onder elkaar, ….
‘t Belooft een spannende avond te worden!.
Datum : Dinsdag 16 november 2010 om 20 uur.
Plaats: Ons Huis, Markt 9 in 1750 Lennik
Toegangsprijs: 3 euro voor leden van DF, 5 euro voor niet-leden.
Om praktische redenen is vooraf inschrijven noodzakelijk. U kunt inschrijven bij Betty Claes op 02/532 42 08 of via mail davidsfonds.skl@skynet.be . De betaling gebeurt ter plaatse.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2010
Carina Rooselaers
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief