VARIA / LENNIK - Eeuwig jonge Willy Sommers stelt cd “Vogelvrij” voor

C21

VARIA / LENNIK - Eeuwig jonge Willy Sommers stelt cd “Vogelvrij” voor

Editiepajot_berchem__a__varia_w
Willy laat 40 kleurrijke balonnen op, aan één ballon hangt een ballonvaart. - Foto's © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_berchem__a__varia_w
Willy Sommers stelt zijn nieuwe CD "Vogelvrij" voor. - Foto's © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_berchem__a__varia_w
Platenbaas Patrick overhandigt de eerste CD aan Willy. - Foto's © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_berchem__a__varia_w
Mieke Rogge uit Kruishoutem wint de tweede ballonvaart met haar idool Willy Sommers. - Foto's © Roger Mortelmans
 

In aanwezigheid van collega’s en enthousiaste fans stelde Willy Sommers het langverwachte album “Vogelvrij” voor.

Maanden heeft de zanger samen met zijn team gezocht naar goede songs voor dit album, het moest werkelijk af zijn, elk detail was belangrijk.
De bedoeling was niet om een echte schlager-cd te maken, maar er moest een goed evenwicht gevonden worden en een schlager hoorde er wel bij.
Willy maakte zowel goede als slechte tijden mee in de Vlaamse showbusiness, maar wat hem typeert en siert is zijn volgehouden optimisme. Hij maakte een duidelijke keuze voor het Vlaamse lied en het populaire genre en week daar nooit van af. Er zijn ook trouwens maar weinig artiesten die zo een sterke band hebben met hun publiek, hij heeft heel veel respect voor zijn fans. Zijn grote drive is ook dat hij iedereen een tof moment wil bezorgen.
Volgend jaar viert Willy zijn veertigjarige carrière, maar aan stoppen denkt hij absoluut nog niet, hij geeft zich nog steeds voor honderd procent en wil zich zelf verbeteren, is nooit helemaal tevreden en volgt nog zangles bij een zangcoach.
Willy Sommers die al veel prijzen in de wacht gesleept heeft, wordt tevens gehuldigd op 9 december in het Kursaal van Oostende door Radio 2 voor zijn “leven vol muziek” en treedt toe tot de “Eregalerij”.
“Ik heb de job van mijn leven, namelijk zingen en muziek maken” zegt een gelukkige Willy Sommers, “en ik heb keigoede fans die mij altijd gesteund hebben in goede en slechte tijden. Tevens ben ik ontzettend blij met de kansen die ik van de platenfirma ARS krijg, wat tegenwoordig niet zo evident meer is en ik ben nu zo fier als een gieter.” (verwijzend naar zijn naam De Gieter)
Tijdens de voorstelling van “Vogelvrij” werden veertig ballonnetjes voor zijn veertigjarige carrière opgelaten. Eén ballonnetje bevat een kaartje dat recht geeft op een ballonvaart met Willy Sommers.
Ook één de veertig fans die op de voorstelling aanwezig was kreeg een ballonvaart. Het was een dolgelukkige Mieke Rogge uit Kruishoutem die met de zanger de lucht in mag.
Op 18 december is Willy gastartiest op het grootse Tura 70’concert in de Ethias Arena te Hasselt.
De CD “Vogelvrij” ligt al bij de platenboer.

 

Website: www.willysommers.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2010
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief