LENNIKSE handelaars verloten voor 5000 euro aankoopcheques

C21

LENNIKSE handelaars verloten voor 5000 euro aankoopcheques

Eindejaarsactie_lennik

Ook dit jaar organiseert het Lenniks Middenstandsverbond in samenwerking met het Lennikse gemeentebestuur een grote eindejaarsactie. Wie in december koopt bij de deelnemende handelaars maakt kans op aankoopcheques voor een totale waarde van 5000 euro. Er nemen zo’n 50 winkels aan de actie deel. Op zondag 19 december houden de Lennikse handelaars een eindejaarsopendeurdag.

Winkelgemeente
Met de eindejaarsactie wil Lennik zich profileren als een echte winkelgemeente. Waar het gezellig shoppen is, dicht bij huis. En daar hoort ook een zondagsopening bij op 19 december. Een uitstekende gelegenheid om kerstcadeautjes aan te schaffen. Het middenstandsverbond kan ook nu rekenen op steun van de gemeente Lennik. De handelaarsvereniging hoopt dat deze eindejaarsactie mag uitgroeien tot een grandioos gebeuren met een uitstraling tot ver buiten de gemeentegrenzen. Meer informatie op www.middenstandlennik.be .
Zes winnaars bij elke trekking
De actie loopt van 1 tot 31 december 2010 en voorziet in de verloting van waardebonnen voor een totale waarde van 5000 euro. Deze verloting gebeurt door middel van drie trekkingen, die respectievelijk plaatsvinden op 14 en 20 december 2010 en op 5 januari 2011. Bij elke trekking worden er 6 winnaars uit de deelnemingsformulieren getrokken. Elke winnaar krijgt 25 waardebonnen van elk 10 euro die hij kan gebruiken als betaalmiddel bij alle deelnemende handelaars. Bij de laatste trekking wordt uit alle ingezamelde deelnemingsformulieren nog één hoofdwinnaar getrokken die voor 500 euro aan waardebonnen ontvangt. De waardebonnen zijn geldig tot 31 maart 2011.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2010
Tony Schoukens
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief