LENNIK – Nieuwjaarsreceptie

C21

LENNIK – Nieuwjaarsreceptie

Editiepajot_lennik_nieuwjaarsreceptie_2011_foto_tony_schoukens__2_
Foto's © Tony Schoukens
 
Editiepajot_lennik_nieuwjaarsreceptie_2011_foto_tony_schoukens
Foto's © Tony Schoukens
Editiepajot_lennik_nieuwjaarsreceptie_2011_foto_tony_schoukens__1_
Foto's © Tony Schoukens
Editiepajot_lennik_nieuwjaarsreceptie_2011_foto_tony_schoukens__3_
Foto's © Tony Schoukens
 

Naar goede traditie organiseert het gemeentebestuur een nieuwjaarsreceptie voor zijn inwoners. Voordien ging deze steeds door op 1 januari op de markt. Velen bleven toen afwezig wegens familieverplichtingen, anderen wegens de koude.

Schepen en toekomstig burgemeester Irina De Knop wou nog meer volk, en vooral meer gezinnen, naar de receptie lokken en had dit jaar een vernieuwd concept uitgewerkt. Deze ging nu door op de eerste zondag van Januari en in de vernieuwde dekenij aan het Masiusplein. De eerste honderd kindjes kregen ook nog een klein geschenk van de gemeente. De receptie werd opgeluisterd door de fanfare van Eizeringen en een korte toespraak van ontslagnemend burgemeester Willy De Waele. De Lennikse Gronckelman kwam zijn ludieke nieuwsbrief voorlezen waar hij verwees naar meerdere belangrijke feiten uit 2010; de Aquafinwerken, de vlaggenkwestie, de geplaatste camera’s, enz.
De vele aanwezigen, waaronder ook de Schotse filmmaker Tony Grant, genoten ten volle en iedereen wenste iedereen het allerbeste voor 2011.
Het vernieuwd concept in de Dekenij heeft duidelijk zijn doel niet gemist. En zodra de grote tuin achter de Dekenij volledig ingericht is kan deze uiteraard mee gebruikt worden voor toekomstige nieuwjaarsrecepties, zodat ook de voorstanders van een nieuwjaarsreceptie in open lucht tevreden zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jan 2011
Tony Schoukens
Tony Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief