LENNIK - Op stap met Fit Nation

C21

LENNIK - Op stap met Fit Nation

Web
Op wandel met Fit Nation - © Deschuyffeleer
 
Web__1_
 
Web__2_
 
Web__3_
 

De 3de winterwandeling van Fit Nation was met 220 deelnemers een groot succes. De twee vorige edities waren gezegend met een sneeuwlandschap, deze editie kreeg het gezelschap van een prachtige winterzon.  De regen van de voorbije dagen zorgde wel hier en daar voor wat modder. De fitheid van de deelnemers werd dan ook van tijd tot tijd behoorlijk op de proef gesteld.

De aftocht werd geblazen aan de achterzijde van de parking van Fit Nation. Het traject ging richting Strijtem om te eindigen in het Trefpunt St-Jozef te Eizeringen waar iedereen getrakteerd werd op een nieuwjaarsdrink.
De activiteit werd afgesloten met de jaarlijkse tombolatrekking. De eerste prijs - een jaarabonnement van Fit Nation ter waarde van meer dan 500 euro -  ging naar Jean-Marc Vandervelde. De troostprijzen, twee pakketten met kwaliteitsvolle voedingssupplementen van Pro Balance vielen naar Roger Keymolen en Yves Queroles te beurt.
Fit Nation bedankte alle aanwezigen voor de enthousiaste deelname. “Iedereen heeft met volle teugen genoten “, aldus Chris Grosjean “Een initiatief zeker vatbaar voor herhaling in 2012”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief