LENNIK / VARIA - Songfest editie 2011

C21

LENNIK / VARIA - Songfest editie 2011

Editiepajot_lennik_zoonestraal_special_proud_foto_ep
Special Proud (ep)
 

In maart is het weer zover. Songfest organiseert voor de vierde keer in Vlaanderen het songfestival voor personen met een beperking, met 2 halve finales in CC Den Blank op 2 en 3 maart en de finale op 5 mei in de Grenslandhallen in Hasselt. Special Proud uit Zonnestraal Lennik doet opnieuw mee met “Leef”

Deze jonge band is een selectie van bewoners uit verschillende sessies muziek binnen vzw Zonnestraal. Elke bewoner heeft zijn eigen specifieke talenten die worden aangewend binnen de groep. Ze zijn pas sinds november 2010 gestart met repeteren na hun prachtig stuk “project Z”. Zij hopen het heel ver te schoppen en deel te nemen aan verschillende festivals.
De tekst werd tijdens de sessies muziek geschreven door enkele bewoners al brainstormend over onderwerpen die hen interesseren. De muziek werd door de band zelf gemaakt met hulp van de muziekbegeleider Bram en Sylvia.
Het zal voor de tweede keer zijn dat ze met deze formatie optreden, maar hopen dit in de toekomst door te gaan op verschillende podia.
Deelname aan het songfestival is om met de band zoveel mogelijk op het podium te staan en de buitenwereld te laten zien wat ze kunnen. Ook de kick om voor een volle zaal te kunnen spelen, schrikt hen zeker en vast niet af.
Special Proud, Zonnestraal vzw, Kroonstraat 44, 1750 Lennik.
Contactpersoon: Bram Van Den Berghe, 0479/63 23 91.
Meer informatie: www.songfest.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2011
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief