LENNIK - Academie Peter Benoit zet zijn deuren open

C21

LENNIK - Academie Peter Benoit zet zijn deuren open

Editiepajot_lennik_academie_peter_benoit_foto_agnes_buelens
Foto © Willen De Leeuw
 

De Academie Peter Benoit staat open voor het grote publiek. Kom proeven van het uitgebreide aanbod aan studierichtingen voor Muziek, Woordkunst en Dans. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen zijn welkom.

Op zaterdag 2 april organiseert de Academie, H. Ghijselenstraat 19, doorlopend infomomenten tussen 13 en 17 uur. Leraren Muziek maken je wegwijs in het uitgebreide aanbod aan instrumenten zoals piano, gitaar, viool, dwarsfluit, slagwerk, saxofoon,…
Met de leraren en leerlingen Woord kan je in de Dekenij een hartig mondje praten over de voordrachtkunst, toneel en verbale vorming.
Je kan ook genieten van danspasje in een artistiek kader.
Om 15.00 uur laten de allerkleinsten hun muzikale gedachten de vrije loop en laten het publiek zien wat ze geleerd hebben. Je hoort gekke liedjes over Droombomen en er zal naar hartenlust gedanst worden. De leerlingen blokfluit gaan draken te lijf en je kan ook de allerkleinste leerlingen viool zien spelen.
Kortom, maak samen met ons een fijne namiddag mee. Een unieke kans om gratis en met je eigen ogen te zien en te voelen wat de academie allemaal in zijn mars heeft.
Als introductie van dit alles ben je ook welkom vrijdag 1 april 2011 om 21 uur op het gratis Pop & Jazz concert in het creatief ingerichte Jeugdhuis Qw1i Lennik, (loods achter de sporthal).
Noteer deze data alvast in je agenda. Het loont de moeite om te komen genieten van deze culturele happening.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2011
Agnes Buelens
Willen De Leeuw
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief