LENNIK - Ouders en leerkrachten aan de slag in GBS ’t Rakkertje

C21

LENNIK - Ouders en leerkrachten aan de slag in GBS ’t Rakkertje

Editiepajot_lennik_klusweekend_gbs_foto_tony_schoukens
Foto © Tony Schoukens
 

Bij een eerste lentezonnetje sloegen de ouders en leerkrachten van GBS ’t Rakkertje aan het klussen in en rond beide gebouwen van de gemeenteschool ’t Rakkertje in Eizeringen en Lennik.

Zaterdag werd de school in Eizeringen onder handen genomen. Naast het monteren van extra kasten, werden onder meer het afdak, de goals en de rijen van een nieuw kleurtje voorzien.
Op de speelplaats van de kleuters werden verschillende spelletjes geverfd, onder meer een paar spring- en hinkelspelletjes en een speelcirkel. Uiteraard in de aangepaste themakleuren van de 4 kleuterklassen, groen, geel, blauw en rood.
In de komende weken gaat het gemeentepersoneel ook starten met de plaatsing van een extra houten berging en het leggen van de valtegels, gefinancierd door de Ouderraad.
Vervolgens werd zondag het gebouw van het eerste, tweede en derde leerjaar onder handen genomen. Ook hier werden een aantal hinkelspelletjes en een heus telraam tot 100 op de speelplaats getoverd. Zo kunnen ze spelenderwijs verder oefenen aan de geleerde tel- en aftreksommen uit de klas en hun tafels van vermenigvuldiging. De wc’s werden ook voorzien van een origineel kleurtje, groen, paars en oranje.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2011
Tony Schoukens
Tony Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief