LENNIKSE schepen van Militie Eddy Warrand lanceert nieuwe partij

C21

LENNIKSE schepen van Militie Eddy Warrand lanceert nieuwe partij

Eddy_warrand_p200
Eddy Warrand (ep)

LEF, zo heet de pasgeborene. De Lennikenaars hebben er al kunnen mee kennismaken. Want sinds veertien dagen staan er in de Lennikse velden affiches met boodschappen als "LEF. Zo loop je geen blauwtje", "LEF. Zo zak je niet in het rood" of "LEF. Zo ben je een échte Vlaming".

Behalve Eddy Warrand schragen mensen uit het Lennikse verenigingsleven de nieuwe partij. Ze vinden daarbij steun bij reclamemaker Wim Schamp, die niet van zijn eerste politieke campagne thuis is.
Het waarom en waar naartoe wordt volgende week uitgelegd tijdens een persontmoeting op het Lennikse gemeentehuis, waar Eddy Warrand zich naar eigen zeggen nog altijd thuis voelt en waar het bestuur zich momenteel het hoofd breekt over het voorstel van Warrand om tijdens de zomer terroristen op te sporen in de Lennikse graanvelden.
De initiatiefnemers zullen officieel de naam (afkorting + voluit) en het logo van de nieuwe partij bekend maken, de beginselen waarop de partij zich beroept, het eerste promotiemateriaal (dat zeer visueel is), en de nakende initiatieven.
Na de persontmoeting trakteert Eddy Warrand op een drankje: “Voor wie geen Leffe lust, hebben we ook Leffinghe. Het brouwen van een eigen LEF uit Lennik wordt in de toekomst niet uitgesloten”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jun 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief