GAASBEEK - Pimp Your Castle zoekt creatieve jongeren

C21

GAASBEEK - Pimp Your Castle zoekt creatieve jongeren

Pimp_your_castle_p200

Pimp Your Castle is de jongerenafdeling van het Kasteel van Gaasbeek. Dit najaar duikt Pimp Your Castle de nacht in met Passerelle, platform voor jonge dans, voor een performance in het kader van de tentoonstelling Sleeping Beauties. De expo brengt een selectie werken van kunstenaars uit de hedendaagse kunstscène die zich door slaap en droom lieten inspireren.

Onlangs haalde het Kasteel van Gaasbeek nog de pers met de installatie van Spencer Tunick, de man die duizenden mensen in tot verbeelding sprekende settings uit de kleren laat gaan en vastlegt op de gevoelige plaat. Enkele foto’s van Spencer Tunick worden getoond in de expo Sleeping Beauties.
Pimp Your Castle zoekt jongeren tussen 16 en 18 jaar die tussen 1 september en 9 oktober 2011 op woensdagsnamiddag vrij zijn om samen een sluimerende, dromerige en nachtelijke performance in elkaar te steken. Op 8 oktober staat de performance gepland.
Jongeren die zich graag uiten in woord, dans of performance mailen naar francisca.rumbaut@cjsm.vlaanderen.be .
Choreografe Leen Dewilde, lid van het Britse theatercollectief Reckless Sleepers, neemt de artistieke coaching voor haar rekening. Haar werk balanceert op de grens van dans, performance en theater. Leen hanteert hierbij vooral een poëtische en visuele bewegingstaal.
Passerelle vzw – www.passerellevzw.be
Kasteel van Gaasbeek – www.kasteelvangaasbeek.be
Volg Pimp Your Castle op Facebook.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief