LENNIK2000 wordt LENNIK² (LENNIK Kwadraat)

C21

LENNIK2000 wordt LENNIK² (LENNIK Kwadraat)

Editiepajot_lennik_2_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Logo_lennik_kwadraat1
Repro EP

Lennikse bestuurspartij kiest nieuwe naam en logo
Na 18 jaar heeft Lennik2000, die partij die in Lennik in de meerderheid zit gekozen voor een nieuwe naam. De naam LENNIK2000 heeft zijn historiek en waarde, maar toch dachten ze dat in het jaar 2012 men nog moeilijk die “2000” kon blijven gebruiken. Voor de Lennikenaren die de historiek niet kennen, en zeker ook voor nieuwe inwoners in Lennik, is het ook niet vanzelfsprekend.

Gunter Mignon: “Na 18 jaar zijn we evenwel van mening dat de naam LENNIK2000 zijn “houdbaarheidsdatum” heeft overschreden en begonnen we na te gaan welke naam een volwaardige vervanger en opvolger zou zijn, die beter en duidelijker uitdrukt waarvoor onze partij staat. Nu met de nakende gemeenteraadsverkiezingen en de verkiezing van ons nieuw bestuur leek ons het beste moment aangebroken om met deze nieuwe naam de verkiezingen in te gaan. De gekozen naam werd LENNIK² (LENNIK Kwadraat)of LENNIK KWADRAAT”.
 
Essentieel was dat de naam Lennik behouden bleef in de nieuwe naam. Ook moest de herkenbaarheid blijven en daarom behielden ze ook de 2, doch lieten de drie nullen vallen.
 
Gunter Mignon: “Met het ‘kwadraat’ willen we er op duiden dat we inzetten op de meerwaarde door samenwerking. Een samenwerking van voormalige VU-mensen, mensen met een NVA-lidkaart, en onafhankelijke Lennikenaren; een bundeling die klaar is m uit te groeien tot de krachtigste speler in het Lennikse politieke leven”.
 
Naast de vernieuwde naam kwam er ook een nieuw logo
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief