LENNIK KWADRAAT vraagt dringend bijeenroeping budgetcommissie

C21

LENNIK KWADRAAT vraagt dringend bijeenroeping budgetcommissie

Lennik_kwadraat_2012_p200

Lennik Kwadraat heeft aan de voorzitter van de budgetcommissie gevraagd de commissie zo vlug mogelijk bijeen te roepen. Lennik Kwadraat (fractie LENNIK2000 ) neemt dus ondanks loze verwijten van Irina De Knop wel degelijk zijn verantwoordelijkheid op, nu de Open VLD hiervoor zelf het initiatief niet neemt.

Fractieleider Erik O: “Zij zouden liever ons een begroting willen laten goedkeuren waarvan we al weten dat de cijfers niet kloppen (zo waren bepaalde inkomsten en uitgaven niet opgenomen en las de burgemeester op de koop toe verkeerde cijfers voor op de gemeenteraad). Wij willen er ook voor zorgen dat er in de begroting geen engagementen staan die van de gemeente in de volgende jaren zware budgettaire inspanningen vergen”.
 
Lennik Kwadraat wenst ook dat de budgetcommissie prioritair een advies uitbrengt over de drie moties of amendementen die zij indiende op de laatste gemeenteraad, met name: investeringen in de muziekacademie ( absolute noodzaak voor erkenning en subsidiëring); uitbouw van de telecomverbindingen tussen alle gemeentelijke administraties (kostenbesparend) en de aankoop van de vroegere rijkswachtkazerne voor sociale huisvesting ( reeds jaren geleden beslist en begroot).
 
Lennik Kwadraat begrijpt trouwens nog steeds niet waarom de Open-VLD voorzitter van de gemeenteraad de moties/amendementen van CD&V op de gemeenteraad wel liet bespreken en wegstemmen en waarom hij de moties/amendementen van Lennik Kwadraat niet liet bespreken maar eigenmachtig verwees naar de begrotingscommissie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2012
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief