Met nieuwe brochure op stap door LENNIK

C21

Met nieuwe brochure op stap door LENNIK

Editiepajot_lennik_brochure_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Lennik brengt bij de start van het nieuwe toeristische seizoen de nieuwe brochure ‘Ontdek Lennik’ uit. De nieuwe brochure reikt  alle mogelijkheden aan om Lennik te verkennen.De brochure is gratis te verkrijgen op het gemeentehuis

Ontdek het prachtig glooiende landschap te voet of per fiets en laat je verrassen door de pittoreske dorpskernen, idyllische hoeven, holle wegen,… Naast een korte beschrijving van het fiets- en wandelnetwerk vind je ook andere wandelformules (gids, picknick een hoeve, 10.000 stappen,…) en een overzicht van de beschikbare fietscafé ’s. In de voorgestelde mountainbikeroutes kan men pittige kuitenbijters verorberen.
 
Wie de glooiende heuvels van het Pajottenland niet met de fiets of te voet wil bedwingen, kan ook een trendy scooter huren om de streek van Bruegel beter te leren kennen of er te paard op uit trekken via de ruiter- en menroutes.
 
Te midden van al dit groen, in een uitgestrekt park met indrukwekkende dreven en een unieke museumtuin, moet men beslist ook een bezoek brengen aan het Kasteel van Gaasbeek. Deze middeleeuwse droomburcht prikkelt al de zintuigen met haar verrassende tentoonstellingen in steeds wisselende decors en thema’s.
 
Hiernaast biedt de brochure ook een greep uit de straffe eet- en drinkcultuur van Lennik, de logies in de omgeving en een overzichtskaart van de bezienswaardigheden.
 
De brochure is gratis te verkrijgen in het gemeentehuis, bij de dienst Vrije Tijd, toerisme. Men kan deze eveneens online aanvragen via het E-Loket of downloaden via www.lennik.be/toerisme .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief