SIGO! LENNIK speelt in op evolutie en tekorten arbeidsmarkt in de zachte sector.

C21

SIGO! LENNIK speelt in op evolutie en tekorten arbeidsmarkt in de zachte sector.

Sigo_lennik_2012_p200
Repro EP

Met in het achterhoofd de vraag naar degelijk geschoold personeel in de zachte sector richt de middenschool van het gemeenschapsonderwijs te Lennik vanaf 1 september 2012 een derde graad, 5de en 6de jaar, Verzorging in. Met aansluitend een 7de specialisatiejaar.

Dit opent niet enkel perspectieven voor leerlingen van de eigen school, - een volledige studiecyclus van 6 jaar met daarbij een 7de specialisatiejaar kan vanaf 1 september binnen de entiteit afgewerkt worden -, het opent ook mogelijkheden naar leerlingen van in de nabije omgeving die wat dichter bij huis willen studeren.
 
Het studiepakket behelst een basisvorming,- Engels of Frans, LO en Project algemene vakken -, en een specifiek gedeelte Verzorging,- met o.a. de vakken opvoedkunde, verzorging, huishoudkunde opgesplitst in praktijk en stage.
Voor de toekomstige leerlingen wordt daartoe een praktijklokaal, met alle nuttig en praktisch studiematerieel, ingericht . Getracht wordt voor de cursisten een realiteitsvol beeld op te hangen van hun toekomstige werkomstandigheden en als dusdanig de overgang van studie naar arbeidsmarkt quasi ongemerkt in mekaar te laten vloeien.
 
Om de mogelijkheid tot instroom te optimaliseren houdt de school op de opendeurdag van 6 mei personeel te beschikking om geïnteresseerde leerlingen wegwijs te maken. Uiteraard kunnen geïnteresseerden, voor meer info, ook terecht tijdens de schooluren.
Telefoonnummer: 02/ 532.45.18
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2012
Felix Merckx
Repro E P
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief