LENNIK heeft nu brochure waarin alles staat over voorschoolse kinderopvang

C21

LENNIK heeft nu brochure waarin alles staat over voorschoolse kinderopvang

Editiepajot_lennik_folder_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Elke ouder kent het. Nog voor je zwanger bent, denk je als ouder al na over heel wat praktische zaken. Steeds meer ouders willen het werk- en gezinsleven zo goed mogelijk op elkaar afstemmen en het voornaamste dat je als ouder dan nodig hebt, is een goede opvang voor je kind of kinderen. Enkel op die manier is de combinatie werk en gezin mogelijk. Daarom heeft Lokaal Overleg Kinderopvang een brochure “Voorschoolse Kinderopvang in Lennik” uitgegeven.

Elke ouder wil zijn kleine spruit in goede handen achterlaten en gaat dan ook op zoek naar de meest geschikte opvang. Als ouder zoek je een opvang die aansluit bij je eigen stijl, visie en wensen. Dit is vaak geen gemakkelijke zoektocht.
Om jonge en toekomstige ouders te helpen in hun zoektocht besloot de gemeente in samenwerking met het Lokaal Overleg Kinderopvang de brochure ‘Voorschoolse Kinderopvang in Lennik’ uit te geven.
In deze brochure worden alle opvanginitiatieven voorgesteld. De brochure zal zo breed mogelijk verspreid worden via onder andere de huisartsen, gynaecologen, nieuwe inwoners, enz.
De brochure is ook gratis te verkrijgen bij de dienst Vrije Tijd of online te raadplegen via www.lennik.be/kinderopvang
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief