LENNIK - ‘Eizeringen Beeft’

C21

LENNIK - ‘Eizeringen Beeft’

Editiepajot_eizeringen_beeft
Ingezonden foto
 

Door de ingrijpende wegenwerken aan de N285 en de N8 in Eizeringen (Lennik) beleven der zelfstandigen er moeilijke tijden. Tony Schoukens, zelf handelaar in Eizeringen wil er wat aan doen. Een aantal zelfstandigen hadden reeds gemeld dat zij heden, nog maar bij de start van de werken, helaas reeds een vrij grote omzetdaling vaststellen, tot zelfs – 65%.

De meeste handelaars in Eizeringen halen immers een groot deel van hun omzet uit de passanten. Om dit verlies enigszins wat te verzachten kunnen nieuwe initiatieven de aantrekking en het behoud van klanten zeker verbeteren; zoals de extra parking dat reeds voorzien werd.
 
Tony Schoukens: “Om hen een extra steuntje in de rug te geven had ik het idee gekregen om samen, met en voor hen, een heus evenement te financieren en organiseren in ons Eizeringen; de (handels)toegangspoort van het Pajottenland. Zo zijn we, onder mijn impuls, rond tafel gaan zitten en werd het concept ‘Eizeringen Beeft’ boven de doopvont gehouden”
.
Op zaterdag 30 juni zal het dan ook vanaf 14u letterlijk en figuurlijk beven in Eizeringen.
Met een heuse handelsmarkt waar  handelaars in de kijker staan, een gratis rommelmarkt, optredens van meerdere bekende artiesten zoals Zangeres Lana, Kim, Redhead en een optreden van de eigen Texarkana Country Dancers.
 
Drank en spijs (bbq, mosselen, oesters,..) ontbreken uiteraard niet. Op de bovenverdieping van het Millennium Café zal er ook een tentoonstelling plaatsvinden van Ann en Wim Adriaenssens. ’s Avonds is er iets na 21u een surprise-act van de Bekende Vlamingen Patrick en Donka (Komen Eten, Boer zoekt vrouw) welke hier de boel nog even extra op stelten gaan stellen. Eizeringen krijgt  de eer en de primeur om hun act bij de eersten op de agenda te mogen plaatsen.
 
Als afsluiter wordt er vanaf 22u in de grote feesttent een heuse dj-contest georganiseerd . Meerdere weekends Cabrio en 4x4 rijden te winnen, dankzij Tankstation Total Chrifa, Peugeot Vandergucht en Ford Geeraerts.
De Eizeringse handelaars heten u dan ook van harte welkom op hun handelsmarkt en het zeer mooie aanbod aan randanimatie en optredens van deze artiesten. Alle activiteiten zijn gratis.
Eizeringen zal zaterdag 30 juni even niet beven van de bulldozers en kranen, maar wel van het enthousiasme en ondernemersgevoel van de verenigde Eizeringse handelaars. Een niet te missen evenement voor jong en oud.
Locatie: Op het grote terrein op het kruispunt van de N8 en de N285, Referentie-adres, Ninoofsesteenweg 128, 1750 Eizeringen-Lennik Meerdere gratis parkings in de omgeving voorzien.
Meer info:
FV Eizeringen Beeft, Tony Schoukens, info@tonyschoukens.be , 0473/85 13 65 Inschrijvingen voor de rommelmarkt: Tony: 0473/85 13 65 Inschrijvingen voor de DJ-Contest: Jurgen: 0477/72 25 12
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief