LENNIK - De Vrolijke vrienden organiseren opnieuw het “Dolle Dagen Gaasbeek” weekend

C21

LENNIK - De Vrolijke vrienden organiseren opnieuw het “Dolle Dagen Gaasbeek” weekend

Affiche_dolle_dagen_gaasbeek
Repro EP

Op vrijdagavond 29 juni  wordt het startschot gegeven van de “Dolle Dagen Gaasbeek”. De boerenmarkt viert mee feest. Verder is er een megaschuimparty, een wandeling, koordtrekken optredens. De dolle dagen eindigen op maandag 2 juli.

Op vrijdag 29 juni wordt het startschot gegeven met een spetterende Studio Brussel Party “Was het nu 80, 90 of 2000”!
Zoals elke zaterdagnamiddag is er boerenmarkt op het plein voor de kerk in Gaasbeek. Maar op 30 juni om 15u viert de boerenmarkt mee feest. Men kan er lekkere, verse groeten, fruit, aardappelen, vlees, zuivelproducten… kopen en nadien gewoon rustig zitten genieten van een koude kriek en een gratis hapje. Om 20.30u wordt de avond ingezet met de jaarlijkse megaschuimparty met als gast DJ Ridhou Ft Dj White onze lokale top Dj’s (Square Cafe).
Wil je het mooie Gaasbeek en omstreken wat beter leren kennen, dan kun je op zondag 1 juli van 13u tot 15u deelnemen aan een wandeling door het Pajottenland. Deze tocht start in de tent op het voetbalplein en men kan de keuze maken uit 4, 8 of 12km. Om 16.30u gaat het Dolle Dagen zomerterras open met hier een heuse speeltuin met verschillende attracties. Om 18u is het de beurt aan de sterke dames en heren voor een spelletje koordtrekken. Het avondprogramma wordt ingezet met een optreden van de Magic Cortez Band die zal opwarmen voor alweer een zinderend optreden van Paul Severs . De inkom is gratis. Het feesten gaat door met DJ Fifi tot in de vroege uurtjes.
Traditioneel wordt het weekend op maandag 2 juli afgesloten met discobar Haifax. 
Wie vrijdag of zaterdag voor 24 uur binnenkomt betaald slechts 5 EURO!!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief